13

I found a weird bug: The account section shows up twice on he active section of the the profile page of a per-site meta. I checked three sites: Math (graduated), Puzzling (public beta), and Language Learning (private beta). It does not happen at Meta.SE.

Reproduced on Firefox, Google Chrome and Safari.


Chrome and Firefox:

enter image description here


Safari is a bit worse:

enter image description here


  • 3
    Happens on MSO also for me - i.stack.imgur.com/2ldH7.png – Harry Apr 9 '16 at 10:45
  • No repro on meta.superuser or meta.stackoverflow for me. WIndows 64 bit, Latest Firefox. – DavidPostill Apr 9 '16 at 12:31
  • @DavidPostill that is strange because I can repro that on meta.so, both in Chrome and Firefox for my profile but you're right, yours shows fine for me ... – rene Apr 9 '16 at 15:24
  • @rene Even stranger; I do see the bug in DavidPostill's profile page. – wythagoras Apr 9 '16 at 15:28
  • never mind, you can tell I'm not a good tester ... – rene Apr 9 '16 at 15:34
  • 1
    As a note: you have to be on the Activity section of the profile for this bug to show up. – hichris123 Apr 9 '16 at 15:36
  • @wythagoras Weird, I see it in rene's profile, but not in mine. – DavidPostill Apr 9 '16 at 17:51
  • I can see it on DavidPostill's, rene's and my own profile page. Win 10, Firefox (v45.0.1) and Chrome (v51.0.2700.0 dev-m). – Harry Apr 10 '16 at 5:58
  • @DavidPostill sure you view your meta profile? meta.english.stackexchange.com/users/80444/… - also, try to view it Incognito – Shadow The Princess Wizard Apr 10 '16 at 12:44
  • @ShadowWizard Yes. I see the issue with that link. and now with meta.superuser.com/users/337631/davidpostill as well (which was not the case yesterday). – DavidPostill Apr 10 '16 at 12:47
4

Blame it on a bad merge.

Nick pushed a fix, live with you in the next build sometime later today.

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .