6

I was looking at a puzzle on the Puzzling riddle sandbox, and I clicked on the user. This what I clicked on:

user

That brought me here:

metaprofile

Note the rep difference.

Then I clicked in 'Main user', and I got a page not found:

pagenotfound

So I went back to the Meta profile, and clicked on the Puzzling thingy on the accounts, and got this:

rsp

(Sorry, don't know what happened with my screenshot.)

It can't be the name difference in the URL, because SE accounts for that, last I saw. So what's happening here?

migrated from meta.puzzling.stackexchange.com Aug 28 '16 at 19:45

This question came from our discussion, support, and feature requests site for those who create, solve, and study puzzles.

  • This is the meta-user, and if you look at the top network posts, this is the corresponding main user. – Glorfindel Aug 28 '16 at 18:09
  • 2
    It'd be so cool if there was a puzzle hidden in all of this. Especially with the fourth photo being a different tint, but that might just be f.lux – Areeb Aug 28 '16 at 18:28
  • @Areeb Nope, sorry. It would be posted on the main site if it was a puzzle :P – Mithrandir Aug 28 '16 at 18:30
2

My guess is that the user account was merged and that the merge didn't fully set through to his/her meta account (since account information is synced periodically).

As you can see, there are two user accounts involved, but referenced on the meta user profile:

https://puzzling.stackexchange.com/users/29457/rsp

And

https://puzzling.stackexchange.com/users/29437

A SE employee could confirm my theory.


Update: Adam checked this out and fixed the issue as he commented:

Looks like we have a bug in user deletion somewhere. I cleaned up the affected profiles. The underlying issue is now also fixed.

  • This was... 10 hours ago already, though.... – Mithrandir Aug 28 '16 at 19:53
  • Yeah, maybe some bug with the sync. The numbers don't seem to get through correctly. – Patrick Hofman Aug 28 '16 at 19:53
  • 2
    Close, but not quite. Looks like we have a bug in user deletion somewhere. I cleaned up the affected profiles. The underlying issue is now also fixed. – Adam Lear Aug 28 '16 at 20:49

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .