2

I don't know whether this is a bug or security issue with chrome. But I'm getting a screen like this when I click on the snippet button. Any help would be helpful.

enter image description here

Chrome Console

This is what I'm getting when clicking on the snippet button

enter image description here

Network

enter image description here

OS : Windows 7 Professional 64-bit

Browser : ChromeVersion 54.0.2840.6 dev-m (64-bit)

  • 1
    Are you getting any errors in the browser dev tools? Anything in the network tab? Anything in the console? What browser/OS (and versions)? – Oded Sep 2 '16 at 8:21
  • @Oded Please check my updated answer – Hitesh Misro Sep 2 '16 at 8:35
  • And the network tab (after a page refresh and trying to show the code snippet editor)? – Oded Sep 2 '16 at 8:38
  • I have no repro on Chrome/ Win10. – rene Sep 2 '16 at 8:39
  • For what it's worth no repro on OS X / Chrome – Cai Sep 2 '16 at 8:54
  • @Oded please check my updated answer – Hitesh Misro Sep 2 '16 at 9:07
  • I have some weirdness with scripts failing to load when I switch between https:// and http:// but those resolve themselves after a reload. Are you using any plugins that force your connection to https? – rene Sep 2 '16 at 9:12
  • @rene ok.. I removed some added extensions and restarted but still the same! – Hitesh Misro Sep 2 '16 at 9:20
  • We do not support browsers that are in beta state - Chrome canary is not supported. – Oded Sep 2 '16 at 9:21
  • 2
    Not only is 54 not yet in beta, it is in the dev channel - alpha software. We don't support that either. – Oded Sep 2 '16 at 9:23
  • See this for details: meta.stackexchange.com/questions/56161/… – Oded Sep 2 '16 at 9:24
  • thats clear now. Thanks. – Hitesh Misro Sep 2 '16 at 9:33

You must log in to answer this question.

Browse other questions tagged .