12

I very recently had an interest to check the voting behaviour on math.se and the /site-analytics page isn't showing any votes cast.

no votes ever on math.se

I also checked the moderator /admin/analytics page and still, no votes cast.

Something is borked on those pages.


I have been told that at least one other site is also experiencing this problem, so I don't think it is site-specific.

7
  • No repro on MSE ...
    – rene
    Sep 16, 2016 at 21:22
  • Can repro on Math.SE, investigating.
    – Michael Stum StaffMod
    Sep 16, 2016 at 21:38
  • Happens for Posts too if you select Private beta as the start.
    – Shog9
    Sep 16, 2016 at 21:43
  • Repro on Puzzling SE. Sep 16, 2016 at 22:11
  • @MichaelStum Reproduced on EL&U. Still happening.
    – Meta Ellen
    Sep 17, 2016 at 9:06
  • @MattEllen Can you retry once more?
    – Michael Stum StaffMod
    Sep 19, 2016 at 8:50
  • @MichaelStum Both pages are working now. Thank you!
    – Meta Ellen
    Sep 19, 2016 at 15:12

1 Answer 1

7

Okay, so the TL;DR is that we were fetching good data, and then accidentally zeroed them out when delivering to the client (Basically we were comparing a .net DateTime with a Time portion to a DateTime without a time portion). That affects other parts of the report as well.

This is now fixed, although data is cached for an hour and thus will stay 0 until about an hour from when this answer was written.

Thanks for the report and sorry for the inconvenience!

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .