6

This question already has an answer here:

when I go to click 'Open in browser' on a question, it crashes in the glorious fashion of old. I wouldn't mind- but it doesn't open the question in chrome. Got any insight on this, guys?

marked as duplicate by Glorfindel, Nathan Tuggy, ben is uǝq backwards, Rand al'Thor, Cai Mar 14 '17 at 13:36

This question has been asked before and already has an answer. If those answers do not fully address your question, please ask a new question.

  • I'm having the same issue, been clicking "send report" after each crash for months. – davidism Oct 4 '16 at 21:46
  • Cannot reproduce on my end. – Alexander O'Mara Oct 4 '16 at 22:24
  • @AlexanderO'Mara it seems to apply if you have not opened chrome since last boot. – Dan Brown Oct 4 '16 at 22:25
  • It happens no matter if or when I've opened Chrome. – davidism Oct 5 '16 at 1:45
  • @davidism results may vary? What phone are you using? – Dan Brown Oct 5 '16 at 6:13
  • Nexus 6p. Happenes on marshmallow and nougat. – davidism Oct 5 '16 at 12:33
  • @davidism Bush SPIRA b3 here, Marshmallow. Seems to correlate – Dan Brown Oct 5 '16 at 12:34
  • 1
    Repro'd on Nexus 5, Android 6.0.1, app v1.0.89. Based on a quick experiment, this happens when SE app is set to always open supported links (i.e. SE links). Setting it to "Ask every time" fixes the issue for now. (The setting is accessible from App info - Open by default) – Meta Andrew T. Oct 10 '16 at 19:24
  • @qwer In fact, same results here when done your way. – Dan Brown Oct 10 '16 at 19:56
  • To come back to this, logs show that It Kinda loops and crashes - you open in browser, which then returns it back to the SE app, Which screams "WHAT THE HELL!" and crashes. GG. – Dan Brown Nov 28 '16 at 11:51
  • @Luke Getting the broom out? Fair enough, they seem close to each other. Not sure if they are one and they same, but Andrews wording may be to blame. Can we merge, since we've got some stuff here? – Dan Brown Mar 14 '17 at 10:48
  • 1
    @Dan that and a not so subtle bump 😀 – user2856 Mar 14 '17 at 11:19
  • @Luke Huh. I wonder what bumped it. – Dan Brown Mar 14 '17 at 14:38
  • @Dan, I did as the bug is still an issue – user2856 Mar 14 '17 at 15:30
  • @Luke Ah. I'm blind again, as always :) – Dan Brown Mar 15 '17 at 7:23

Browse other questions tagged .