2

I found this little bug in the bug report section of the app, on iPhone 7, it says the device is unknown. Here is a picture to demonstrate this issue:

Bug

It doesn't really affect use but it will be a little more convenient when submitting but reports with the new iPhone 7 after fixing this bug.

  • App Version: 1.6.0.10
  • Device: iPhone 7 Plus
  • OS Version: Version 10.1 (Build 14B67)
3
  • iPhone9,4 is the correct code for the 7 Plus so that part is correct, there just needs to be some new platform strings added (which are only really there to prevent confusion I guess, you already know what it is from the iPhone9,4)
    – Cai
    Commented Oct 7, 2016 at 8:45
  • @Cai I know, that is what I'm asking for
    – Tom Shen
    Commented Oct 7, 2016 at 9:14
  • I know, I'm not disagreeing with you. Just pointing out that the information is still there. (Actually I though the "iPhone9,4" was usually left in but I just checked and seems I'm remembering incorrectly)
    – Cai
    Commented Oct 7, 2016 at 9:33

1 Answer 1

1

This will be fixed in 1.6.1.1.

I had thought I added the iPhone 7, but I only added support for Verizon and Sprint (CDMA) models, not ATT and T-Mobile (GSM) models. See https://github.com/erichoracek/UIDevice-Hardware/pull/18

Interestingly, when I had a 4S, they had CDMA-only and GSM-only models, but my 6 and 6S supported both CDMA and GSM. I guess they needed a little more space for all the new features or something.

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .