7

This question already has an answer here:

Yesterday I posted a question on the Mathematics Stack exchange. I received some answers to which I added a comment, trying to apply an @ tag for the user that wrote the answer. However, when I usually do this, a popup box for auto-completion usually comes up. This time it didn't, but I continued to type the full name out anyway and posted the comment. But, the @ tag was removed from the published comment. This has worked before in the past, why is it not working now?

Additional info:

  1. I always put the tag first before writing anything else

  2. It has worked in the past

  3. I have tried multiple tests with other posts, using other names. That is, it is persistent and reproducible

  4. I have closed down my browser, tried different browsers, indeed different devices! Same result.

marked as duplicate by Shadow Wizard support Nov 5 '16 at 18:28

This question has been asked before and already has an answer. If those answers do not fully address your question, please ask a new question.

7

You probably tried to ping the author of that answer. That is superfluous - the author always gets notified if somebody posts a comment on his/her answer.

enter image description here

You can try this with my answer (as long as nobody else comments on it).

  • Yes, this makes sense! I just looked back at all the posts where I have used tags and they have only been present when referring to other commenters, or the poster of the answer when other commenters have already commented. Thanks! – esotechnica Nov 5 '16 at 11:02

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .