9

The below bug doesn't always happen, but does most of the time.

Steps to reproduce:

  • Go to any review queue
  • Post a comment
  • Edit the comment
  • Click Save Edits

Result:

Annoying Bug

Obviously the red box above is the annoying bug... :-)

  • 1
    Maybe there's something wrong with your internet connection? – Michał Perłakowski Nov 6 '16 at 20:45
  • @Gothdo: Nah! 50Mbps SDSL here! Why? Have you tried and you cannot reproduce it? – Fabby Nov 6 '16 at 21:01
  • 2
    Reported before and declined with no reason, not voting to close this one so that it gets another chance. – Shadow The Princess Wizard Nov 6 '16 at 21:11
  • Works here on Windows 10, Chrome 53.0.2785.143 (3 Mpbs internet, 80ms latency). – Kaz Wolfe Nov 6 '16 at 22:14
  • Hmm. Doesn't seem to affect me. – TheWanderer Nov 6 '16 at 23:35
  • 1
    This affects me on Chrome 54.0.2840.71 on Windows 10 with a solid >10Mbps connection. – Ben N Nov 6 '16 at 23:55
  • Voted the other one as a dupe from this one as this is status-completed and the other one is status-declined – Fabby Jan 28 '18 at 23:12
9

Alright, this bug manifested when navigating back (via browser back/forward buttons) to a review you had commented on, from a review audit.

Comment event handlers were being overwritten by audit-specific handlers, but when navigating to a real review from an audit, the non-audit handlers weren't being restored.

A fix will go out in the next build.

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .