10

My profile name and icon are fine on a half-dozen sites in the SE network, but broken on Coffee.SE. There, the user name appears as a25bedc5-3d09-41b8-82fb-ea6c353d75ae. (True Names?)

enter image description here

This bug is new. That is, the profile name and picture were fine for 6 months, and only broken recently.

That should rule out the problem being the same bug as Why is my profile messed up on a single site and how can I revert it? although the visible symptom looks the same.

I fixed it via manual profile edit.

  • There are same case here and here also. – Abhishek Gurjar Feb 11 '17 at 8:17
  • 1
    There was a bug causing this, fixed few days after it happened to you (when joining that site). The fix did not change the names back though, each affected user has to do that manually. – Shadow9 Feb 11 '17 at 22:29
  • @ShadowWizard would that bug apply given that my profile name was fine on that site until very recently? – Jerry101 Feb 11 '17 at 22:34
  • hmm... are you sure about that? – Shadow9 Feb 11 '17 at 23:12
  • @ShadowWizard yes. I would've noticed the broken name and picture all that time. I fixed it just now by manually editing that profile (after the "Save and copy to all Stack Exchange communities" button from another site's profile didn't do it). – Jerry101 Feb 12 '17 at 0:02
  • 2
    Fair enough, retracted the close vote, and already asked the developer to take a look. – Shadow9 Feb 12 '17 at 8:22
  • 1
    @rene no, see above comments and OP edit. (TL;DR - whatever was fixed, is broken again.) – Shadow9 Feb 12 '17 at 13:21

Browse other questions tagged .