5

This question already has an answer here:

For some reason I can no longer upload a picture anywhere on the Stack Exchange network. When prompted to "Drag and Drop or Click here" to upload a picture, the prompt is unresponsive. I also cannot add a link to the photo.

As well as the above symptoms, small red text is constantly displayed on the bottom of the window saying, "Your image is too large to upload (over 2 MiB)", before I've even upload a picture yet. In fact, this "bug", is the very thing preventing me from providing a picture of this undesired behavior.

My current browser is Google Chrome, Version 56.0.2924.87 (64-bit). Could anyone confirm if this is something local to me - or if this is affecting all users?

marked as duplicate by Jason C, Nathan Tuggy, Shadow The Princess Wizard support Mar 22 '17 at 8:05

This question has been asked before and already has an answer. If those answers do not fully address your question, please ask a new question.

  • Do you have a Norton Antivirus extension enabled in Chrome? If so try it with it disabled. If not, or if that doesn't work, try in an incognito tab. Btw, in any case, consider updating Chrome. – Jason C Mar 22 '17 at 7:19
  • @JasonC Alright, I'll try that and get back to you. – Christian Dean Mar 22 '17 at 13:08
  • @JasonC Would it be appropriate to ask for this question to be reopened because the fix to my problem was a bit different? While the linked duplicate helped, my problem was a combination of several different ad-blocking, and password-securing extensions, not Norton Toolbar. – Christian Dean Mar 22 '17 at 17:18
  • 2
    You could add your solution as an answer to the other question. This way all different ways to handle the same problem would be in one place. – insertusernamehere Mar 23 '17 at 0:31
  • ^ That is the most helpful thing to do. – Jason C Mar 23 '17 at 9:17

Browse other questions tagged .