6

In some of the Stack Exchange sites (like S[OFU], MSE and some more), when we are navigating to the Profile page, in the Questions/Answers section we can see the tabs are highlight with any one of the option. As in the image below:

Highlighted

But for some other sites, when we navigate to the Profile page we didn't see any highlighted tab. As in the image below:

Not highlight

After changing the tabs selection also the selected tab is not highlighting.

The following and some more sites has the highlight issue:

https://cooking.stackexchange.com/users/86/shog9
https://workplace.stackexchange.com/users/115/shog9
https://softwareengineering.stackexchange.com/users/63/shog9
https://android.stackexchange.com/users/3812/shog9

When I inspect an element for this tabs, I see the code below:

<span id="post-filters">
    <a>All</a>
    <a data-type="1" class="active">Questions</a>
    <a data-type="2">Answers</a>
</span>

class="active" is applied to the tabs for highlighting, looks like the

 a.active { border-bottom: 1px solid #colorcode; }

is missing in the CSS file.


Update: Now the selected tab highlighting is not working in S[OFU] and MSE sites too.

2

Thanks for reporting the issue (and sorry for taking 2 months to correct this!) This affected all community themes. It was caused from not applying the selected styles properly to .active. This has been corrected, as demonstrated here:

enter image description here

These changes will roll out to all other SE communities in the next production build.

  • Thanks for the response. After the next build, let me check and accept this answer. – Arulkumar May 26 '17 at 16:07
  • Not sure if this rolled out or not but on Mathematics this seems to be even more broken... the selected section is now white text, which can't be discerned from the background. – Catija May 30 '17 at 18:22
  • @Catija Are you referring to the issue mentioned in this Meta.MathSE post? – Hynes May 30 '17 at 20:38
  • Ah, indeed! Glad to see it's being handled :D – Catija May 30 '17 at 20:41

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .