3

This question already has an answer here:

A few months ago I discovered that my network profile flair had stopped appearing as before, and instead it was showing that I don't have any linked accounts with 200+rep.

Like this question: You do not have any linked accounts with 200+ rep in flair

I did search for a while to find a solution at that time with no success. Then I thought that it could be something temporary.

But today some months later, the flair is still not displaying correctly. I am going rounds around, logging-in/out but nothing changes... and I can't find anywhere the answer.

https://meta.stackexchange.com/users/248161/ffrewin?tab=profile

Is there any problem with the network flair? Is it something I did wrong? How to fix this?

This is not a duplicate with that other question:

  1. that answer doesn't address my issue.
  2. My question actually proved to be a how to do something on SE that I didn't know and couldn't find the answer, rather than reporting a bug on a feature.

marked as duplicate by gnat, Glorfindel, Nathan Tuggy, rene, M.A.R. May 2 '17 at 17:24

This question has been asked before and already has an answer. If those answers do not fully address your question, please ask a new question.

  • Actually combined flair wasn't showing hidden accounts. – Journeyman Geek May 2 '17 at 12:50
  • @JourneymanGeek duplicate is a bug report about when it did, and the answer over there explains that this bug was fixed and hidden accounts shouldn't appear in combined flair anymore – gnat May 2 '17 at 13:00
  • @gnat - in my case I was unaware of the hidden accounts feature and how it could affect the flair. I didn't even remember myself using the feature to hide accounts. So although that other question may be connected somehow, it is actually a different question in nature and scope. – FFrewin May 2 '17 at 15:28
2

You hid some of your accounts. You can unhide them using this link: https://meta.stackexchange.com/users/hidecommunities/current

After unhiding, you may need to wait 24-36 hours before the flair updates. Then the sites you unhid (and have 200+ rep) should now show up on the flair.

  • thanks for the link. That's weird though, as I can't recall myself hiding those accounts. – FFrewin May 2 '17 at 12:05
  • @FFrewin Did you now intentionally hide the accounts with less than 200 rep? That is not necessary for the flair to function, although it is not a problem of course. – wythagoras May 2 '17 at 13:11
  • Yes - it's now intentionaly – FFrewin May 2 '17 at 17:24
4

Apparently you have none (at least from a regular user's point of view)

enter image description here

I guess that hidden accounts are not going to show up, and all your visible accounts are under 200 reputation. I can see a bunch of accounts with >200 reputation with my moderator account.

Try making some of your higher reputation accounts visible and they should turn up on your combined flare.

  • thanks for your answer. That's weird though, as I can't recall myself hiding those accounts - but likely I pressed that button and forgot about it... – FFrewin May 2 '17 at 12:05
  • I ll accept the other answer - as the link to hide communities was the key for me here. I was totally ignoring/overlooking that inside my account. Thanks a lot! – FFrewin May 2 '17 at 12:20

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .