7

It seems that the search feature currently only returns answers. Any is:q search finds zero results and omitting this, I only get answer results. I've confirmed this on Code Golf, Literature, Stack Overflow and here on Meta. I'm also surprised that this hasn't been reported yet, although there might be an older post about it... but to find out, I'd have to search for questions...

  • This also affects the close as duplicate dialog. – Laurel Sep 20 '17 at 19:35
  • is:q is working for me here, Literature, SO, Codegolf and other sites too. – Nog Shine Sep 20 '17 at 19:45
  • 1
    @Sinister The operator alone seems to be OK, but not if you add anything else to the search. For example, this search is broken. – Laurel Sep 20 '17 at 19:50
  • Related? – Glorfindel Sep 20 '17 at 19:54
  • There's already a bug report on [meta.so] for this that's got better details... meta.stackoverflow.com/questions/356834/… – user1228 Sep 20 '17 at 19:54
  • @Laurel But it is working for me even if I add other operators. I added tag, exact words. There should be some backgroup process going on. Look at Nick Craver's tweet and Bluefeet's comment on Meta.SO. – Nog Shine Sep 20 '17 at 20:04
  • @Sinister Search definitely breaks when you add plain, unquoted words (again, see this search). But you're right that tags, operators, and quoted text do still work. – Laurel Sep 20 '17 at 20:11
  • I think I've identified what's happening here, fix deploying now. – Nick Craver Sep 20 '17 at 20:15
6

A fix is rolling out across the network and answered with a few details on Meta Stack Overflow.

TL;DR: Literally 1 character change, a bug we introduced in the Elastic v2 code branch was to blame...fixed and deploying now.

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .