1

I navigate through Edit Profile & Settings > Change picture > Upload a new picture > Drag and drop my image or imgur URL > select Add picture.

My image now appears on the top-right and under Public information.

However, clicking Change picture again, from the dropdown, I can see the image is displaying the broken icon, because it is trying to show "https://i.stack.imgur.com/2s8ST.jpg?s=128&g=1" (doesn't load), rather than "https://i.stack.imgur.com/2s8ST.jpg" (loads fine).

fine_fine_broken

Further, when I hit either Save... buttons at the bottom, which display Your profile has been saved successfully, when I Ctrl+Shift+R, the images appear blank in all my Stack Exchange networks.

enter image description here

This happens in several browsers (Chrome, Canary, FirefoxDev - current versions), in which I presume more.

I get the same behaviour trying in Stack Exchange Meta, Cognitive Sciences beta, so presume the same for more networks.

I note, viewing my EXIF data on verexif.com gives There is no thumbnail. I feel this could be a possible cause, but likely not. I even tried to generate an EXIF thumbnail to see, but the suggestions didn't work for me.

I have never experienced this behaviour before until now.

I have read Cannot see pictures on Stack Overflow, but imgur doesn't appear to be blocked, plus this doesn't relate solely to Stack Overflow, but all Stack Exchange networks.

If you can see the above 2 screenshots, the it appears not to be an issue with the imgur uploader.

  • I can't see your ava either. I do think the imgur issues are linked. – Journeyman Geek Oct 10 '17 at 16:10
  • I can't see your avatar. But I didn't noticed this issue with any other account. Try with a different picture. one with small size – Optimus Prime Oct 10 '17 at 16:40
  • Thanks for the feedback guys. All the issues mentioned appear fixed as of now. – Leo Oct 14 '17 at 15:00

Browse other questions tagged .