8

I was trying to search for an old message in my inbox on Stack Overflow and clicked on all Items link which redirected me to https://stackexchange.com/users/login which displays the following page:

Login page

This is the first time I am trying to login/signup on Stack Exchange. I never used it before, and I currently use Stack Overflow and Meta Stack Exchange with my Facebook login, and I wanted to use the same one here to sign-up, but as soon as I click on the OpenID option for Facebook, the graphAPI throws an error:

"Can't Load URL: The domain of this URL isn't included in the app's domains. To be able to load this URL, add all domains and sub-domains of your app to the App Domains field in your app settings."

And it redirects me to the following page:

Redirect page

Is this issue occurring for everyone or is it me only, or I am trying to do it the wrong way? Any guidance will be appreciated.

  • problem occurs for me only on area51 (as far as I tested) – Milla Well Jan 4 '18 at 10:36
  • Also reported in SO.es, where removing the cookies solved the problem. – fedorqui 'SO stop harming' Jan 4 '18 at 12:56
  • I have the same problem but could not solve removing the cookies (tested on area51) – Tiago Alves Jan 4 '18 at 13:18
  • same here didnt worked, even after removing cookies :( still looking to find the issue here. – Muhammad Omer Aslam Jan 4 '18 at 13:54
  • Still having the problem. Did you guys solve it? – Tiago Alves Jan 6 '18 at 1:36
  • still not resolved :( – Muhammad Omer Aslam Jan 9 '18 at 8:50
2

Turned out that we had a typo in the callback URL. It's fixed in production now.

Sorry about the delay, and thanks for the report!

| improve this answer | |

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .