5

I just noticed a difference in the blue of the Language Learning Stack Exchange to all other beta Stack Exchange sites I have in my list.

enter image description here

I presume, this is a (minor) design bug, isn't it?

I have visited both links, therefore it should not be a difference between visited and unvisited links in the browser. The browser is Mozilla Firefox 58.0.2 on Ubuntu Linux 16.04 LTS.

EDIT: As of just now, I see in the hot questions list two other beta sites featuring the blue of Language Learning, namely IPS and cse. The following sites currently feature the blue of Open Data: W, PCO, Ph, P, ME, Mv, SX, BG, and RC.

EDIT 2: The small icons occurring in the Top Questions view and in the sidebar hot questions are all of the same blue as the Open Data logo.

  • 2
    Hrm, It does not appear that way on any of my screen(s). Windows 10 Chrome/Firefox; iPad Safari/Chrome; MacBook OSX Safari/Chrome; iPhone Safari – Robert Cartaino Feb 23 '18 at 17:48
  • Ah ... I want to add the following fact: I have a brand new operating system with a clean firefox (no cache content anywhere) – jknappen Feb 23 '18 at 17:50
  • Norepro with Mozilla Firefox 58.0.2 on Arch Linux for me. – TuringTux Feb 23 '18 at 19:26
  • 1
    Visited link isn't relevant, it is an image. What do you see when browing directly to the image? – ShaWiz Feb 23 '18 at 21:09
  • Do you mean the links or the icons? The icons do look a slightly different blue to me on my phone. Could be a gamma issue? – curiousdannii Feb 25 '18 at 12:48
  • It's the icons that have a clearly different blue for me. – jknappen Feb 26 '18 at 13:45
  • @ShadowWizard: I see the LL icon in the same blue as in the screenshot. – jknappen Feb 26 '18 at 13:46
  • Well... that's something really weird, but on your side. Maybe OS, maybe browser... no idea. – ShaWiz Feb 27 '18 at 11:17

You must log in to answer this question.

Browse other questions tagged .