1

I've discovered Flairs recently and wanted to use Combined Flair with "Default" theme.

But, unfortunately, I'm getting black rectangle instead of my profile picture:

Black Photo Flair, Default Theme

(Original URL: https://stackexchange.com/users/flair/5745090.png)

I've tried to use "Clean" theme and it seems to work as expected:

Normal Photo Flair, Clean Theme

(Original URL: https://stackexchange.com/users/flair/5745090.png?theme=clean)

It seems like a bug with "Default" theme. Because I haven't changed my profile picture for a years, I think.

Also, if you've noted the bronze medal counter to be different, I understand that it may be a caching issue, because I've just received one, so It's ok.

Have anyone experienced the same issue with profile picture?

It's the only question with the same issue, that I've found: Dark Flair Missing Image [closed]

  • I've tried to check this image using a proxy and it showed me the right profile photo instead of a black rectangle. So, it seems like a regional issue. – Maxim Mazurok Mar 21 '18 at 0:48
  • Seems OK for me... Can you post a screenshot of what you're seeing instead of posting the actual flair? – Catija Mar 21 '18 at 0:56
  • @Catija oh, sure, I thought that I've posted uploaded images, and just changed the urls to be opened when you click on them. I'll edit my question now – Maxim Mazurok Mar 21 '18 at 1:02
  • @Catija done, can you see the issue now? – Maxim Mazurok Mar 21 '18 at 1:04
  • 1
    Yep :D Thanks for that. Looks like something the Staff will have to poke at. – Catija Mar 21 '18 at 1:05

You must log in to answer this question.

Browse other questions tagged .