3

At the moment, the tag autocompletion doesn't work. Below is an example for inline tag edits, but the problem is also present on 'full' edit pages (like the one I'm typing this question in). Suggested tags do work, however.

enter image description here

I'm seeing a 500 Internal Server Error in my browser console, and it seems to be a network-wide problem. Tested with the latest Firefox and Safari on macOS.

  • Works OK here (same OS and browsers plus Chrome) – Cai Apr 20 '18 at 8:53
  • Right, seems to be a temporary glitch then. I can no longer reproduce it either. – Glorfindel Apr 20 '18 at 9:04
  • Nor can I. I guess it's fixed :-X – Adam Plocher Apr 20 '18 at 9:06
  • c........................a.............n...................y...................o....................u.................r.................................................g......................I.........................f..............................................b........................e.........................................................a.......................n.....................y.............................s...........................l.........................o...........................w...........................e................................r................................? – user1228 Apr 20 '18 at 16:05
  • 1
    @Won't yeah, I noticed that too. I'm not sure what happened; I regularly make GIF screencasts via QuickTime and an ffpmeg / gifsicle script, but this time it refuses to make anything but a SlowTime version. – Glorfindel Apr 20 '18 at 16:43
  • b....................o....................o.....................:.......................( – user1228 Apr 20 '18 at 17:11
4

This was me, sorry - simply fumbled some code, and it slipped through. It was noticed immediately after the deploy, and fixed in under half an hour. It should now work everywhere.

3

This is more of a comment but I wanted to add some additional details with a screenshot. I was just about to report this same issue. Asking a question on softwareengineering.stackexchange.com and I can't add autocompleted tags:

Screenshot of Chrome dev tools:

enter image description here

Headers:

enter image description here

enter image description here

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .