10

looks like someone got happy with the CSS - you can now no longer tell what tab is active, e.g. answer tabs:

no hover

Even if you hover over an option - it wont show you what tab is currently selected - it only shows you what tab you are currently hovering over:

hover

  • Not only answer tab, this happens on question tab too. You can add that in the question. – Nog Shine Jun 20 '18 at 2:52
  • 2
    Only happens on question tabs on sites that haven't been switched over to the new themes yet (so basically anything that's not SO/MSO/MSE). I pinged a designer to take a look. – Adam Lear Jun 20 '18 at 3:01
  • @AdamLear It happens on answer tabs, question tabs, user tabs with old design. Thanks for ping to a designer. – Nog Shine Jun 20 '18 at 7:39
  • seems to be happening on MSE and SO too now. unless i'm misunderstanding @AdamLear – Kevin B Jun 20 '18 at 15:26
  • also seems to happen at 10K tools page with Firefox 60.0.2 on Windows 10 (you can check it here @AdamLear if you're interested) – gnat Jun 20 '18 at 15:36
  • @KevinB It's happening for answers (active/oldest/votes) on SO/MSO, but not questions (active/featured/hot, etc). – Adam Lear Jun 20 '18 at 16:03
  • 1
    @gnat Yeah, that tabs partial is used in a bunch of places. – Adam Lear Jun 20 '18 at 16:04
2

This was an oversight when switching certain themes to different markup. It's been fixed and will go out in the next build. 🤗

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .