34

I answered a question on Super User and while on other sites I did not get a 'Reputation Notification' to explain that I was given 2 upvotes for my answer - yet if I manually check my Profile here at meta.SE my total Reputation is in agreement with the amount there.

I'm not knowledgeable about the intercommunication between the servers and sites but I would explain it this way: Super User either failed to send or other sites failed to receive the message the I had a reputation update on Super User.

I should have received either two green star trophies (🏆) of 10 reputation each or one of 20; depending on when I returned to one of the Stack Exchange / Stack Overflow / Super User / etc. sites.

Here's a screenshot showing no reputation change notification for Super User:

Meta.SE Reputation Pulldown

Here's a screenshot of my Profile over at Super User showing that I was silently credited:

My Super User Profile

I'm bringing this up on Meta.SE in case the communication is broken between more sites than just Super User and everywhere else.

  • 4
    It's also broken on Meta.SE: i.stack.imgur.com/Gpntu.jpg (that's a question from today with 3 upvotes) – Glorfindel Aug 7 '18 at 7:35
  • 3
    I'm bringing this up on Meta.SE in case the communication is broken between more sites than just SuperUser and everywhere else. Confirmed for SO. – Patrick Hofman Aug 7 '18 at 7:35
  • 7
    Not only Super User and meta, it is network wide. I asked it in chat first for confirmation. Earned rep is not shown but badges are shown. chat.meta.stackexchange.com/transcript/message/7151328#7151328 – Nog Shine Aug 7 '18 at 7:36
  • Thanks. Other Rep. Notifications seem to come through, only found one site but I thought there could be many that I'm not registered at. – Rob Aug 7 '18 at 7:39
  • The achievements inbox in the app doesn't work either. – Glorfindel Aug 7 '18 at 7:52
  • This issue seems to exist on SFF as well, for myself and one other user. – Edlothiad Aug 7 '18 at 8:31
  • 1
    Effect shown on SFF for me: i.stack.imgur.com/ztiyi.png – TheLethalCoder Aug 7 '18 at 8:34
  • I only see awarded badges on every site I visit. – egreg Aug 7 '18 at 10:44
  • 1
    This also reproduces in the the mobile apps (both the old SE app and the new SO app) – Mureinik Aug 7 '18 at 11:19
  • 2
    Possibly related (or should I ask a new question?): A user's site-wide activity page (e.g. stackexchange.com/users/2397966/tripehound?tab=activity) doesn't seem to be being updated (mine shows my most recent activity as 20 hours ago, but I've done stuff since then). – TripeHound Aug 7 '18 at 11:47
  • 1
    @TripeHound I can confirm the wrong behavior of the “global” activity page. – egreg Aug 7 '18 at 12:05
  • This issue is site wide on SE. The achievement icon isn't showing any activity, if you drill down to your reputation section of your profile it's getting updated though. – slm Aug 7 '18 at 12:44
  • In case they are different issues, I've created a separate question Site-wide activity page not being updated for the problem I saw. – TripeHound Aug 7 '18 at 13:38
  • This problem is also appear at Math.SE, I posted same question on Math.meta.SE yesterday: math.meta.stackexchange.com/questions/28827/… – Holo Aug 7 '18 at 13:54
  • Seems it might just have sprung back into life... I've just got notification of upvotes on the possibly-related problem with the site-wide activity page (and that seems fixed as well). – TripeHound Aug 7 '18 at 14:06
13

This was an issue with the aggregator. Now fixed, and data that was queued (none should be lost) will be coming in over the next ~20 minutes (estimate, may be longer). Original answer here.

  • Thanks, if it needs a red Tag to say it's resolved would you or @Glorfindel edit the question tags, thank you. 🎂 – Rob Aug 7 '18 at 14:24
  • Presumably that also explains Site-wide activity page not being updated which also sprung back into life at the same time. Should I close that as a duplicate of this question? – TripeHound Aug 7 '18 at 14:30
  • I confirm that the info is "dribbling in", now. – Cindy Meister Aug 7 '18 at 14:40
  • @Rob FWIW I'm not a moderator here, I can't add red tags :) – Glorfindel Aug 7 '18 at 15:02
  • Seems to work, thanks for solving it! – egreg Aug 7 '18 at 15:12
  • Did this perhaps fix my bug report as well? – Glorfindel Aug 7 '18 at 17:01
  • 1
    Again, the achievements pop-up does not show the recent changes (seen on Stack Overflow and on Math Stack Exchange). – Martin R Nov 13 at 22:04
  • Agreed, MartinR. My reputation gains here aren't showing up. – Rob Nov 14 at 1:29
  • Fixed, again. Thanks. BTW: There was an approximately 5 hour delay between earning and notification. – Rob Nov 14 at 2:31

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .