14

This question already has an answer here:

Some avatars (including my own) aren't loading anymore, and instead I get a transparent box. This occurs particularly after I refresh a page.

In my developer tools network tab, every request for an i.stack.imgur.com avatar seems to get a response of 301 (permanently moved) without content, which might explain why those avatars don't load up.

Related: Is imgur currently down?

marked as duplicate by Tim, Glorfindel, Nathaniel, Sonic the Anonymous Hedgehog, Machavity Aug 7 '18 at 23:00

This question has been asked before and already has an answer. If those answers do not fully address your question, please ask a new question.

5

I'm pasting the headers of a request here, too long for a comment. It's an infinite redirect, Firefox aborts after about 20 with "The page isn’t redirecting properly".

GET /bv54Xm.jpg HTTP/1.1
Host: i.stack.imgur.com
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:61.0) Gecko/20100101 Firefox/61.0
Accept: text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8
Accept-Language: en-US,en;q=0.5
Accept-Encoding: gzip, deflate
Cookie: (redacted)
DNT: 1
Connection: keep-alive
Upgrade-Insecure-Requests: 1

HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Content-Type: text/html
Content-Length: 178
Connection: keep-alive
Cache-Control: max-age=604800
Date: Tue, 07 Aug 2018 19:19:49 GMT
Expires: Tue, 14 Aug 2018 19:19:49 GMT
Location: http://i.stack.imgur.com/bv54Xm.jpg
Server: nginx
Age: 2955
X-Cache: Hit from cloudfront
Via: 1.1 3fcf791d8ee7abab9c778dfe6fea5b7f.cloudfront.net (CloudFront)
X-Amz-Cf-Id: yc5K9NR1u1K1-ckd-EUjGRmLq5MhViMNKzKpNYAN19ADxBA66Fw_eg==

Edit: fixed for me as of 2018-08-08 15:00 UTC, I understand other people still have issues.

  • That explains why I had a couple of dozen requests for the same avatar in my network tab. – doppelgreener Aug 7 '18 at 20:14
3

Update Seems that the Avatar situation came back now that I checked again, 3 hours after...


Just right now I can see the avatars are back again on my Firefox. Perhaps it will appear to others after the cache takes some time:

if you can read this something is not ok

  • 1
    I'm still seeing a failure of images and avatars to load, as well as errors when directly navigating to stack.imgur.com: i.imgur.com/Q1DlhKu.png – Tim Aug 7 '18 at 20:21
  • @Tim is that on chrome? Mine was on Firefox – DarkCygnus Aug 7 '18 at 20:21
  • 1
    Chrome, Edge and IE. Chrome and Edge show the "too many redirects" error when directly opening an image. – Tim Aug 7 '18 at 20:23
  • @Tim I see ... I'll keep posted to see how this evolves (thanks for the edits on my question BTW :) – DarkCygnus Aug 7 '18 at 20:23
  • After CTRL+F5, still the same (FF): i.imgur.com/izygDxs.png Probably related to Cloudflare? – Christian Gollhardt Aug 7 '18 at 23:33
  • @ChristianGollhardt Now, I again see the avatar problem, updated answer – DarkCygnus Aug 8 '18 at 0:14
  • 2
  • Can't see neither avatars nor images. – egreg Aug 8 '18 at 15:45
  • @egreg seems to be erratic behavior. Sometimes I see sometimes not – DarkCygnus Aug 8 '18 at 15:46

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .