61

I just wrote a question before this one and had trouble uploading a screenshot. The drop your image dialog throws no warning or error, but after uploading it won't show.

I also noticed that other questions won't load their images. Could this be some issue with imgur or similar?

Example:

When opening the image in a separate tab, Chrome gives a "too many redirects" error:

This might be linked to Avatars aren't loading, with a status 301 (permanently moved) response

31
  • 4
  • 1
    I tried to check on isup.me, but it looks like that's down, too... Aug 7, 2018 at 19:59
  • @Nathaniel yes, related. Although I don't get the error. I "successfully" upload it but the image won't show
    – DarkCygnus
    Aug 7, 2018 at 19:59
  • 2
    A few minutes ago avatars weren't loading for me, the response in my network tab was universally a status 301 (permanently moved). Aug 7, 2018 at 20:00
  • 1
    @doppelgreener just right now, for me avatars are not loading also...
    – DarkCygnus
    Aug 7, 2018 at 20:00
  • 2
    Ok, yeah, that's happening again. I've undeleted my bug report about that. Aug 7, 2018 at 20:03
  • 4
    @PeterMortensen The reason the avatars are not loading is likley due to i.stack.imgur being down, so I'd favour closing in the other direction (even though it was asked earlier).
    – Tim
    Aug 7, 2018 at 20:30
  • 31
    I don't have an update on this other than being more than a little angry with the state of things and that I'm working with Imgur to ensure they get it back online ASAP. Aug 7, 2018 at 23:06
  • 1
    @Nick perhaps they also use hamsters to power their servers ... and haven't fed them since a few days. Aug 7, 2018 at 23:07
  • 7
    @NickCraver: I guess SE may come to the conclusion that outsourcing all the image uploads might not have been the best idea, reliability-wise. Aug 8, 2018 at 2:09
  • 5
    This question is not duplicate of any resolved issue, Issue still exists Aug 8, 2018 at 10:46
  • 1
    @CindyMeister I would suggest to mark that one a duplicate of this one because the more general title on this question. (if it is in fact the same problem) Aug 8, 2018 at 11:09
  • 2
    I can't see any i.stack.imgur -hosted pictures. I'm using Chrome on Windows and Android, and I checked IE11 on Windows as well. More notes here. Aug 8, 2018 at 14:37
  • 3
    I don't agree this question is a dupe. First because this question "does not already have an answer" (still issues), and because the target asks about issues uploading images, whereas here it is asked about the display of images itself independent from the upload process
    – DarkCygnus
    Aug 8, 2018 at 16:25
  • 2
    This is STILL a problem, no images are showing. I'm using a California-based VPN, multiple machines, all browsers. Aug 8, 2018 at 17:18

2 Answers 2

15

Sorry for the answer, but this is too long for a comment:

In both Washington and California (San Diego VPN), the url
https://i.stack.imgur.com/yufyl.jpg
is returning

HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Content-Type: text/html
Content-Length: 178
Connection: keep-alive
Cache-Control: max-age=604800
Date: Wed, 08 Aug 2018 15:13:49 GMT
Expires: Wed, 15 Aug 2018 15:13:49 GMT
Location: https://i.stack.imgur.com/yufyl.jpg
Server: nginx
Age: 8570
X-Cache: Hit from cloudfront
Via: 1.1 26bf46825c6bd12542772bad5a4d97b5.cloudfront.net (CloudFront)
X-Amz-Cf-Id: jdUTshS_K0gqJp0E0TWmQ7CUh3mbm0MdiDGSO4wJt3pKhgf9lhWc7g==

Notice that it's redirecting back to itself. This causes an infinite redirection loop, which the browser detects and kills.

This is a server configuration issue that only the stack.imgur admins can address.

4
  • I live in San Diego and it works sporadically for me. Aug 8, 2018 at 18:07
  • @SonictheInclusiveHedgehog perhaps caching or something on your PC makes it appear sporadically. Or well distributed servers hosting the images. I too notice over here (Central America) that pics come and go
    – DarkCygnus
    Aug 8, 2018 at 18:23
  • For me (Poland) this is still broken and most of avatars does not display. It works if I use Opera built-in VPN ("Europa" as a region), so this is definitely a issue with some local imgur servers.
    – rob006
    Aug 8, 2018 at 19:26
  • 1
    Same from Germany. Aug 8, 2018 at 20:32
-14

It seems to be back up right now in most areas.

Some users who are still experiencing the issue should consider clearing their browser cache.

I guess they've harassed imgur enough until they fixed it.

9
  • 10
    I still don't see them. :(
    – Catija
    Aug 8, 2018 at 3:57
  • @Catija it's likely a caching issue for you, if you open it in a diff browser or possibly just Incognito mode, it should work. (you can always clear cookies too)
    – Welz
    Aug 8, 2018 at 3:58
  • 8
    Or there's multiple servers...
    – Catija
    Aug 8, 2018 at 4:04
  • @Catija just tested with connecting my VPN to TX, still seems to work.
    – Welz
    Aug 8, 2018 at 4:09
  • 4
    Literally just came back minutes ago here in NZ. Couldn't reach i.stack.imgur.com.
    – user382295
    Aug 8, 2018 at 4:40
  • Still down for me (in FR).
    – jcaron
    Aug 8, 2018 at 12:44
  • 7
    Still issues in the USA too.
    – Neo
    Aug 8, 2018 at 15:57
  • For me it's working now, but I had to clear the cache. (I'm in the USA) Aug 8, 2018 at 18:13
  • 1
    @DonaldDuck That likely didn't actually fix your problem, it was probably coincidence that that "fixed" it.
    – Krupip
    Aug 8, 2018 at 18:30

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .