10

After revoting on question opening or successful flag, cross symbol in the notification message is broken.

Revote for opening:

enter image description here

Vote for opening:

enter image description here

  • 1
    Also reported on MSO. Thanks for the report! We're looking into it. – Catija Jan 31 at 5:54
  • @Catija that looks like an encoding issue. Could have something to do with the suggested edit link shown as plaintext. IIRC these popular are loaded via AJAX. Maybe a missing header then? – MEE is Johann Gambolputty ... Jan 31 at 6:19
  • On a dupe on MSO Shog said something about their editor's encoding? @MEEisJohannGambolputty... I don't know what that means... – Catija Jan 31 at 6:21
  • @Catija ah, I think the x symbol was entered in to a file that was (recently) edited in a program/text editor version that doesn’t understand Unicode. – MEE is Johann Gambolputty ... Jan 31 at 6:25
5

This issue seems to have been fixed (checked on Meta.SE, Meta.SO and one other site):

Picture showing that the issue is fixed

I am quite sure that the fix was related to this answer by Nick Craver:

Update: Meta has been reverted to master. We'll be at the drawing board figuring out how to fix this if anyone needs us.

  • Thing is, that bug happened in more sites, not only MSE, hence not sure it's same root cause. (bad .NET core build) – Shadow Wizard Jan 31 at 12:06
  • @ShadowWizard fix confirmed by me on MSO. I will look on other sites EDIT Also on totally unrelated site (Quantum Computing) – MEE is Johann Gambolputty ... Jan 31 at 12:07
  • @ShadowWizard fixed on SOru too. – Suvitruf Jan 31 at 12:21

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .