2

In the uploader in Chat, when putting an image on Stack Imgur from the web, it doesn't make the link it puts in the message use HTTPS. Here is an example of the uploader doing this. This should be changed to make the site more secure.

When editing the message, you can see that the link it makes to the image is not secure:

http://i.stack.imgur.com/EFhdU.png

Very minor, but, if we had Community changing every single link to Stack Exchange to HTTPS, it seems good to make Chat use HTTPS links with the uploader.

  • No repro. The image source and link are https://i.stack.imgur.com/EFhdU.png as it should be. (In the example you gave) If you see something else, it's on your end, something is messing with your web pages, check for viruses and malware. – Shadow Wizard Mar 18 at 14:00
  • When I hover my cursor over the image it does say https but the history says just http... so I'm not really sure what to think about this. – Catija Mar 18 at 14:01
  • @Catija good point, but it's only a display bug in the history page, maybe the actual message in the database is with http:// and it's rendered to https:// once displayed, but it's pretty minor in such case. – Shadow Wizard Mar 18 at 14:03
  • @Catija this also confused me; it seems to be HTTP based on looking at the message source, but when doing “copy link location” (Firefox), it’s HTTPS??? – Stormblessed Mar 18 at 14:03
  • Yeah, I just copied an image into the Tavern and it's definitely https. – Catija Mar 18 at 14:05
  • Well, in the current form this bug report is wrong. You can edit it to report the actual bug which is showing http:// in history and when editing. – Shadow Wizard Mar 18 at 14:42
  • To close voters: this was fixed, not no longer reproducible. That close reason is for ephemeral issues that resolve themselves after a short while, or for questions about features that no longer exist. Questions that are fixed should have a status-completed tag instead. – Sonic the Inclusive Hedgehog May 11 at 0:49
  • I voted to close my own question @Sonic – Stormblessed May 11 at 0:58
  • @Stormblessed Still not a valid use of the close reason. You should flag it with a request to add the status-completed tag. – Sonic the Inclusive Hedgehog May 11 at 1:00

You must log in to answer this question.

Browse other questions tagged .