124
FROM: tigerjieer <[email protected]>
SUBJECT: Does not work on Netscape Navigator 3.0
NEWSGROUPS: alt.stackexchange.meta

Finally, after 20 years of suffering, StackOverflow now claims

enter image description here

Yet all I see is

enter image description here

NOTHING!

Have all those years been wasted? Have I endured 20 years of ``error: insufficient memory'', browser segmentation faults, and JavaScript exceptions just for this?

They lied to me!

All I want are some answers to my COBOL programming questions. Is that too much to ask for?

Someone, please, tell me.

Netscape Navigator 3.0 on Windows 95b

15
  • 68
    This seems like a network level bug, did you check your modem and if any kids are using the phone line? Commented Mar 31, 2019 at 12:06
  • 8
    Do you have Flash properly installed?
    – Dan
    Commented Mar 31, 2019 at 12:11
  • 37
    It is still loading. That is what the hourglass means.
    – rene
    Commented Mar 31, 2019 at 12:34
  • 4
    I'm still using Mosaic and it's not any better. What is the difference between Mosaic and Netscape? Commented Mar 31, 2019 at 12:48
  • 6
    Best fun post of the Year. Thanks. :-) Commented Mar 31, 2019 at 13:27
  • 4
    Did you expect the site working at its best to be identical to what you normally see?
    – user392547
    Commented Mar 31, 2019 at 13:36
  • 1
    Can you see the future versions of other sites?
    – Alaf Azam
    Commented Mar 31, 2019 at 15:36
  • 12
    The devs here clearly hate Netscape 3.0 and Windows 95. I'd find a different site with devs who actually care. I'm so sorry. :(
    – Jamal
    Commented Mar 31, 2019 at 16:23
  • 1
    Maybe you need to use IE 1. There were lots of sites that only worked with the One True Browser (well, maybe Netscape Navigator, too), and others that worked with Internet Explorer. Commented Mar 31, 2019 at 20:45
  • 5
    You are looking at stackoverflow.com. The "Best viewed in Netscape" panel only shows up when you're viewing a question.
    – user392547
    Commented Apr 1, 2019 at 1:21
  • 2
    Cross-site post on Meta.SO: Netscape 3.0 not supported very well. Commented Apr 1, 2019 at 6:32
  • 2
    I actually got an error popup when trying Stack Overflow with Netscape Navigator 3.04 on Windows XP, see meta.stackexchange.com/questions/326036/…
    – Low power
    Commented Apr 1, 2019 at 10:14
  • IE 5 for Mac doesn't work either: i.sstatic.net/wjhsL.png Commented Apr 1, 2019 at 22:12
  • 3
    @rene You should make that an answer, because it is correct. Stackoverflow was not launched until 2008, so assuming this is 1995 (Windows 95), the questioner still has to wait 13 years for the page to finish loading.
    – JeremyP
    Commented Apr 3, 2019 at 8:57
  • Have you tried Internet Explorer 1? Commented Sep 10, 2019 at 17:43

1 Answer 1

40

OP must not have had Internet connection or incorrectly setup Windows 95, as the site is reachable, but Netscape uses SSLv2, which is way beyond deprecated. Pic

In the background of the error message from SSLv2, is the closest I got by using HTTP and a forward-proxy to change it to HTTPS.

1
  • 1
    Hmm, so looks like all you'd need to get it working is to set up mitmproxy with the --ssl_version_client=SSLv2 option and make Netscape trust its certificate. Nice. :) Commented Apr 2, 2019 at 22:47

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .