2

When I opened Entity framework large data set, out of memory exception ( on Windows 10 laptop with Chrome browser), the page shows "3 Answers", but actually only 1 answer is visible. I am 10K+ user and I am logged in, so I should see deleted answers (one of them is my old answer) I am able to see the same page on iPad's Safari with all 3 answers visible.

Similarly ASP.Net raises error "System.InvalidOperationException: Collection was modified;" when switching to Vietnamese shows that it has "1 Answer", but no answers are visible. Again, on iPad I can see one deleted answer. !

The problem is similar to Wrong count of answers in question, but explanation about sync daily job is not applicable for me, as all related answers were deleted a long time ago, and the issue with the second example I've noticed many days ago(and still able to reproduce).

  • Are you sure you're still logged in when you don't see the deleted answers? (For example, check the top bar, your username should appear there.) Maybe you can post a (zoomed out) screenshot? – Glorfindel Apr 7 '19 at 11:47
  • @Glorfindel: Yes, I am logged in, I see my photo and I just received notification about your comment. – Michael Freidgeim Apr 7 '19 at 11:52
  • Seems fine to me. Logout and login and maybe clear your browser's cookies. – Robert Longson Apr 7 '19 at 12:01
  • @RobertLongson: quite possible, logout will fix the issue(the deleted answers are visible in different browser), but I am reporting inconsistency: If I logged-in, I should see "1 answer" in header and 1 actual deleted answer. If I am not logged-in, I should see 'no answers' in header and no visible answers. – Michael Freidgeim Apr 7 '19 at 12:22
  • 2
    Could any of your extensions/userscripts be causing this? – ᔕᖺᘎᕊ Apr 7 '19 at 12:49
  • @MichaelFreidgeim well yes but without more information all we can do is close it as not reproducible. – Robert Longson Apr 7 '19 at 13:04
  • @ᔕᖺᘎᕊ: Quite possible. The issue seems specific to Chrome only, persists after logout, open in new instance of Chrome and login. I am running 2 Tampermonkey scripts "SE Comment Link Helper" and "stackoverflow-comment-reply", but neither of them (AFAIK)hide deleted answers – Michael Freidgeim Apr 7 '19 at 13:08
  • @ᔕᖺᘎᕊ: I've installed just now "Stack Exchange Deleted Answer Manager" Chrome extension (chrome.google.com/webstore/detail/stack-exchange-deleted-an/…) and it make header more meaningful, e.g "1 Relevant Answer, 2 Deleted Answers". However the extension has an option "show deleted answers", but it doesn't make them visible. – Michael Freidgeim Apr 7 '19 at 13:33
  • 2
    When you can't see any answers (without the extension), does entering $('.answer') in the browser console show anything? (so is the answer actually present in the DOM but hidden with CSS?) – ᔕᖺᘎᕊ Apr 7 '19 at 13:36
2

I can't reproduce this. Sounds like one of the extensions you're running is doing something wonky there.

| improve this answer | |

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .