2

When I opened Entity framework large data set, out of memory exception ( on Windows 10 laptop with Chrome browser), the page shows "3 Answers", but actually only 1 answer is visible. I am 10K+ user and I am logged in, so I should see deleted answers (one of them is my old answer) I am able to see the same page on iPad's Safari with all 3 answers visible.

Similarly ASP.Net raises error "System.InvalidOperationException: Collection was modified;" when switching to Vietnamese shows that it has "1 Answer", but no answers are visible. Again, on iPad I can see one deleted answer. !

The problem is similar to Wrong count of answers in question, but explanation about sync daily job is not applicable for me, as all related answers were deleted a long time ago, and the issue with the second example I've noticed many days ago(and still able to reproduce).

9
  • Are you sure you're still logged in when you don't see the deleted answers? (For example, check the top bar, your username should appear there.) Maybe you can post a (zoomed out) screenshot?
    – Glorfindel Mod
    Apr 7 '19 at 11:47
  • @Glorfindel: Yes, I am logged in, I see my photo and I just received notification about your comment. Apr 7 '19 at 11:52
  • Seems fine to me. Logout and login and maybe clear your browser's cookies. Apr 7 '19 at 12:01
  • @RobertLongson: quite possible, logout will fix the issue(the deleted answers are visible in different browser), but I am reporting inconsistency: If I logged-in, I should see "1 answer" in header and 1 actual deleted answer. If I am not logged-in, I should see 'no answers' in header and no visible answers. Apr 7 '19 at 12:22
  • 2
    Could any of your extensions/userscripts be causing this? Apr 7 '19 at 12:49
  • @MichaelFreidgeim well yes but without more information all we can do is close it as not reproducible. Apr 7 '19 at 13:04
  • @ᔕᖺᘎᕊ: Quite possible. The issue seems specific to Chrome only, persists after logout, open in new instance of Chrome and login. I am running 2 Tampermonkey scripts "SE Comment Link Helper" and "stackoverflow-comment-reply", but neither of them (AFAIK)hide deleted answers Apr 7 '19 at 13:08
  • @ᔕᖺᘎᕊ: I've installed just now "Stack Exchange Deleted Answer Manager" Chrome extension (chrome.google.com/webstore/detail/stack-exchange-deleted-an/…) and it make header more meaningful, e.g "1 Relevant Answer, 2 Deleted Answers". However the extension has an option "show deleted answers", but it doesn't make them visible. Apr 7 '19 at 13:33
  • 2
    When you can't see any answers (without the extension), does entering $('.answer') in the browser console show anything? (so is the answer actually present in the DOM but hidden with CSS?) Apr 7 '19 at 13:36
2

I can't reproduce this. Sounds like one of the extensions you're running is doing something wonky there.

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .