7

I've been trying to get a feed up for new HNQ posts on my site, using the implementation from here.

The feed URL is https://lackadaisical-appeal.glitch.me/hnq/interpersonal.stackexchange.com

It's been posting as expected in a dedicated room. However, the feed has never posted to the main IPS chatroom, even though we've had 2 posts get to HNQ since it was set up.

Feeds setup for dedicated room (working):

enter image description here

Feeds setup for main room (not working):

enter image description here

The only difference I see is that I created a user for the main room feed, but I don't think that should affect it (and it was working with a user in our mod chatroom earlier).

Is this a bug, or something configured incorrectly?

This question has an open bounty worth +50 reputation from Tinkeringbell ending in 6 days.

This question has not received enough attention.

I really want to know why the chat feed refused to work when we choose regular messages, but has been running stable since we changed it to ticker feed!

  • 1
    I've asked this in the Awkward Silence as well but for completeness: Can an RO change the feed for Hot Topic Man and add directly add at the end of the url (no spaces) -silence. I need a unique identifier in the feed request to diagnose if the feed is making calls or not. I'm the owner of that glitch app and I have access to the logging. – rene Jun 9 at 6:15
  • There have been earlier reports of feeds stopping: meta.stackexchange.com/questions/326669/… but that was across all chat servers and all feeds. – rene Jun 9 at 6:19
  • 1
    Testing in that room has completed: i.stack.imgur.com/rryVc.png. My code works ... – rene Jun 9 at 14:22
  • 1
    Even more curious: I changed the feed from a message feed to a ticker feed, and now it seems to work: i.stack.imgur.com/ZChQJ.png ... :/ – Tinkeringbell Jul 8 at 15:56

You must log in to answer this question.

Browse other questions tagged .