18

This seems to be happening on every SE site whenever I visit the "Questions" tab [on Chrome]:

Meta Stack Exchange:

enter image description here


English Language and Usage Stack Exchange:

enter image description here

And basically every other site in the network...

This happens in every sub-tab under the "Questions" tab:

enter image description here

8
  • 4
    I guess they fixed this bug twice as hard as they should… Jokes aside — maybe they’re in the process of fixing it. Mar 22 at 16:45
  • 3
    Cross-site duplicate on MSO: Question list missing left margin/padding. Mar 22 at 16:49
  • 2
    I had just noticed this myself ... seeing the same thing. Using Chrome as a browser. It has nothing to do with width either, as I opened the browser up to well over 3000 pixels wide with the same effect (on Mechanics). Mar 22 at 16:50
  • 4
    From Adam Lear on cross site dupe: "Yeah... that's broken. I'm reverting the change that's causing this."
    – Nick
    Mar 22 at 16:50
  • 2
    I'm singing The Time Warp in my head - "It's just a jump to the left". Can we now have the step to the right please.
    – Tetsujin
    Mar 22 at 16:52
  • 2
    The cause seems to be an additional mln24 class on new questions in the feed. Mar 22 at 16:52
  • 1
    The three alignments (with some posts in between removed). Mar 22 at 16:58
  • 1
    Yay, I can use the burger menu again! ;)
    – Ollie
    Mar 22 at 17:11

You must log in to answer this question.

Browse other questions tagged .