2

I came originally from SO and I know when I joined SF, SU, and programmers.SE, I started with 101 rep with a gracious in-network bonus - or whatever y'all call it. I recently joined outdoors.SE and was surprised that I didn't start with the boost I had on other sites so members wouldn't treat me as completely new.

It's been a while since I was active on SO or other sites so it could have something to do with that but not sure. Did this change?

New contributor
M Babcock is a new contributor to this site. Take care in asking for clarification, commenting, and answering. Check out our Code of Conduct.
0
6

Well - this is a new account. Searching for your username (which is a public thing) turns up another, older account with the same name - which could indicate the issue you have.

This account has less than 200 reputation everywhere and doesn't have the association bonus, the old one did.

You can use the contact link to request a merger between the two accounts if its you.

2
  • Thanks so much. No idea why this account was suggested on the login page when I'm still logged in on the right one on SO. – M Babcock Jun 9 at 2:09
  • 2
    Ah! Mystery solved then. I have theories, but most of them are based on non public information. Requesting a merge should sort it out I suspect. I'm not sure why it would suggest an alternate credential but there you go – Journeyman Geek Jun 9 at 2:11

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .