16

I need to delete my answer on Mathoverflow, but the system does not let me. I also cannot add a comment, delete or flag an answer on any other SE forum. What is happening?

35
  • 1
    I am having these issues, along with an inability to upvote/downvote on Quantum Computing and Physics, but not here for some reason. Oct 18 '21 at 22:28
  • 1
    I can comment here, for some reason. I did not try to upvote/downvote. Good that I am not the only one with this problem.
    – markvs
    Oct 18 '21 at 22:31
  • 1
    Just checked: I cannot upvote on MO and any other SE forum except this one.
    – markvs
    Oct 18 '21 at 22:35
  • 2
    superuser meta disappeared for a while from the profiles tab on superuser and just became a link to network profile, about five minutes ago. It's come back now though. Some sort of hiccough. Oct 18 '21 at 22:36
  • 2
    @markvs I've no idea, but if it were some sort of system-wide authentication glitch, then maybe. Oct 18 '21 at 22:55
  • 4
    Possibly related to the problem: meta.stackexchange.com/a/370963/282094
    – Rob
    Oct 18 '21 at 23:00
  • 1
    @Rob: I am not sure the older problem caused the newer one, but this one does look like a Java Script error again.
    – markvs
    Oct 18 '21 at 23:07
  • 1
    I am also having this issue on ELL and Av.SE. USA-Central, macOS, Safari (multiple versions). Appears to be an issue with JavaScrip; clicking on intractable-objects the upvote icons and "Add comment" links gives no result or a page (re)load.
    – randomhead
    Oct 19 '21 at 0:39
  • 1
    On some posts I can click "Add a comment" and open the box but I can't type; I need to copy-paste into the comment box.
    – JamesA
    Oct 19 '21 at 1:44
  • 1
    Also my upvote from 11 hours ago is recorded under my "votes" tab, but the arrow isn't blue anymore. Oct 19 '21 at 1:56
  • 3
    In the JS console/debugger, I have an error at line 5953:210 in full.en.js. The error is: null is not an object (evaluating 'document.getElementById("webpack-public-path").innerText')
    – randomhead
    Oct 19 '21 at 3:15
  • 1
    @markvs, support is really more for "how do I do X?", "explain X to me", etc. while bug is for "X is broken!"
    – bobble
    Oct 19 '21 at 4:38
  • 2
    @markvs tags can shift over time, that's fine. The initial post wasn't sure if it was a bug or not, so support might have made sense then, but since this has been confirmed to be a bug using just bug is more appropriate. To see what status-review (or any tag) means, click on it. In this context it means someone on SE's side is probably looking into it.
    – bobble
    Oct 19 '21 at 4:56
  • 4
    Now it works for me too!
    – markvs
    Oct 19 '21 at 6:54
  • 2
    Clearing cache didn't help for me, either. Comments and dynamic header icons are still broken. Apparently some static servers are still presenting the old file(s).
    – isherwood
    Oct 19 '21 at 13:57

Browse other questions tagged .