14

I can only guess this is a bug.
No matter which hat I wear in the profile page, it is not showing in the top menu. I just changed my profile picture, which is reflected correctly on first refresh of each open page.
Hats are showing correctly on the profile page & icon under a question/answer.

enter image description here

enter image description here

enter image description here

Tested on Safari 14 & 15, Mojave & Monterey, also Chrome [& Firefox, from comments].

I just noticed they're not on the question page either - but I cannot remember whether they were previously.
enter image description here

Edit: This morning, 16 Dec 08:30 GMT, they seem to be fixed…

enter image description here

11
  • 1
    Same here, with Firefox
    – demonplus
    Dec 15, 2022 at 11:20
  • Wasn't this always the case? I figured it had to do with how that specific instance of the avatar was rendered..
    – Joachim
    Dec 15, 2022 at 11:22
  • 5
    @Joachim - it's an overlay, should be the same for all instances. It always rendered in previous years. [I know nothing about html/css, just what it's always looked like in the past.]
    – Tetsujin
    Dec 15, 2022 at 11:25
  • I can't even get it to show on the profile-page. Winter-bash page doesn't show the hat, but the list of hats shows one is selected. Brave 64 on windows 10, up to date.
    – W.O.
    Dec 15, 2022 at 11:30
  • It also doesn't show on the question list, only on the user cards on the actual questions and answers.
    – Marijn
    Dec 15, 2022 at 13:29
  • 1
    Hats do show in chat, both next to the text entry box and with the smaller avatars in the chat history, so it's not an issue with the size of the avatar.
    – MattDMo
    Dec 15, 2022 at 17:24
  • 3
    This appears to be fixed now.
    – Timothy G.
    Dec 15, 2022 at 19:47
  • Not here it's not @TimothyG. The hat is behind my profile picture, not on top of it. (Sprite, anyone?)
    – W.O.
    Dec 15, 2022 at 21:32
  • 1
    @W.O. for me it is on Chrome desktop and mobile i.sstatic.net/u7dH5.png i.sstatic.net/9XbDd.png Maybe do a hard refresh?
    – Timothy G.
    Dec 15, 2022 at 21:34
  • The hats come out just fine in Chrome - just brave being awkward. Thanks for the tip. @TimothyG.
    – W.O.
    Dec 15, 2022 at 22:03
  • For me (in Firefox) it's working now, as well.
    – Joachim
    Dec 16, 2022 at 15:37

1 Answer 1

5

For anyone thinking they're being gaslit, this was in fact a problem at the start of Winter Bash. Our top bar has gone through several iterations over the months and has had a series of CSS class changes. Winter Bash was looking for old classes and therefore couldn't find the avatar with the new classes.

This was fixed yesterday (2022-12-15) so fear not if you're questioning your sanity about this not being a problem anymore.

2
  • Thank you for confirming a) I wasn't going slightly mad & b) the tech details behind it :))
    – Tetsujin
    Dec 16, 2022 at 17:38
  • 3
    *Ahem*, what allejo means to say is... "What bug? No idea what you're talking about."
    – Spevacus
    Dec 16, 2022 at 17:38

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .