17

When I try to edit anything on MSE right now (when I click the "Save edits" button), I get a red box that says:

An error occurred submitting the edit.

In my console, I see:

Failed to load resource: the server responded with a status of 500 ()

https://meta.stackexchange.com/posts/393680/edit-submit/<GUID>

Why is this happening?

6
  • 7
    Can reproduce on all sites, whether using inline editor, separate editor page, or even suggested edits on sites where I don't have rep to edit. Commented Oct 10, 2023 at 18:11
  • 2
    The 10k inline tag editor works, though. Means that mods can still add status-review to escalate the issue. Commented Oct 10, 2023 at 18:12
  • 2
    I can reproduce it on other sites, but (FWIW) not here.
    – Glorfindel Mod
    Commented Oct 10, 2023 at 18:29
  • 2
    Possibly related: why css is not loading in my browser - Meta SO (also 500 errors). And just a moment ago I couldn't load posts on MSO.
    – wjandrea
    Commented Oct 10, 2023 at 18:29
  • 3
    @Glorfindel I can edit here on MSE now, but still not on SO. My adblocker is disabled on Stack Exchange sites (at wjandrea/Makyen).
    – starball
    Commented Oct 10, 2023 at 18:32
  • 13
    we're aware and progressively fixing it across the network - MSE and MSO are done. I'll post an answer when it's all fixed
    – Cesar M StaffMod
    Commented Oct 10, 2023 at 18:35

1 Answer 1

9

We had an issue with a deployment today that broke editing across the network - this should now be fixed network-wide.

2
  • 4
    what exactly was being deployed?
    – starball
    Commented Oct 10, 2023 at 19:27
  • 4
    @starball A whole bunch of stuff, but the relevant bit was a set of refactoring changes that inadvertently introduced a null reference exception in rate limit checks.
    – Adam Lear StaffMod
    Commented Oct 10, 2023 at 19:55

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .