1

Possible Duplicates:
Force Gravatar Refresh
Why does my new gravatar image not update on stackoverflow after 24 hours?
Why isn’t my Gravatar image updating?

I got some flack for this earlier, so let me re-phrase. I added a gravatar a while ago now, and I can see the gravatar updated on sites other than stackoverflow, but not on stackoverflow. I looked around on meta, saw that other people had the same problem, tried their fixes, and still had the same problem.

I'm still having this problem. I read all the "duplicates" suggested by Downvoter, including all answers and comments. I tried the following:

  1. I logged out of gravatar.
  2. I logged out of stackoverflow.
  3. I logged out of gravatar, stackoverflow and meta
  4. I changed my email address. This updated my gravatar immediately, but only to a different (uglier) automatically generated image.
  5. I cleared my browser cache.
  6. I disabled my browser cache.
  7. I used a different computer.
  8. I used a different browser.
  9. I used a different browser on a different computer, one that I rarely use and which had never been to stack overflow, meta, gravatar, or wordpress.

As far as I can tell, every previously asked question uses some combination of the above to update the gravatar, and it still doesn't seem to be working.

marked as duplicate by juan, Lance Roberts, Timothy Carter, RSolberg, Tyler Carter Mar 10 '10 at 19:06

This question has been asked before and already has an answer. If those answers do not fully address your question, please ask a new question.

  • 3
    The hunt for duplicates begins – juan Mar 10 '10 at 18:46
  • meta.stackexchange.com/questions/37986 – juan Mar 10 '10 at 18:46
  • meta.stackexchange.com/questions/21793 – juan Mar 10 '10 at 18:47
  • meta.stackexchange.com/questions/8015 – juan Mar 10 '10 at 18:48
  • meta.stackexchange.com/questions/8916 – juan Mar 10 '10 at 18:48
  • @Downvoter: which to choose! – RSolberg Mar 10 '10 at 18:54
  • @chester, and all I had to do was click the "gravatar" tag – juan Mar 10 '10 at 18:55
  • Yeah, I did a search before to see if anyone had the same problem, and I saw those same posts. I changed my gravatar at least a month ago, and on one site it works and on the other it doesn't. This doesn't seem to fit with the other posts. Plus, I tried a lot of the things anyway, and they didn't seem to work. – James Kingsbery Mar 10 '10 at 18:57
  • Well, @James, how come none of the things mentioned in your comment are in the question itself (which still would have been closed as a duplicate, just like duplicates on SO are handled)? – Arjan Mar 10 '10 at 20:48
  • @Arjan - I updated the question to list the different things I've tried that still don't seem to work. – James Kingsbery Mar 24 '10 at 14:58
  • I think it's just better to think about it as about bug even if SO developers don't get it as bug :P – cnd Apr 27 '12 at 6:08
  • Obviously this is a bug, I also have this problems and commont soultions don't help. – Steve Yakovenko Jul 7 '12 at 11:59

Browse other questions tagged .