6

On the Recent Activity page (accessible by clicking the envelope icon next to the user's name at the top) (eg. https://ux.stackexchange.com/users/recent/34 ), clicking on the tabs (Summary, Reputation, Responses etc) causes a blank page to appear (400 Bad Request).

This may have to do with the url - on SO the url is of the format https://stackoverflow.com/users/recent/1943?startdate=2010-08-24%2015%3a32%3a27z&enddate=2010-08-24%2023%3a59%3a59z&tab=summary#tab-top

while on ui, it's https://ux.stackexchange.com/users/recent/34/2010-08-24%2014:41:53z/2010-08-24%2023:59:59z?tab=reputation#tab-top ('/' instead of '?' after userid)

1

This seems to be a bug in the latest deployed revision: 2010.8.24.1. I can replicate it on SuperUser and I think it is linked to the bug I reported here.

I have reported the latter to Marc already, and I am pretty sure it will be resolved ASAP.

2

I had to rip out an internal dependency that in turn meant I rewrote all the Tab helper function.

Long story short, my bug, fixed now.

  • 1
    Possibly broken again? – Tim Post Aug 25 '10 at 4:50
  • @Tim: Yup... it's not working for me. – uɐɯsO uɐɥʇɐN Aug 25 '10 at 5:18
  • @Tim, @George and not working here either. – Richard Aug 25 '10 at 6:47
  • @waffles. Still not working on rev: 2010.8.24.5. Which one should have the fix? – BinaryMisfit Aug 25 '10 at 6:58
  • @Diago: failing for me on SO rev. 2010.8.24.1. – Richard Aug 25 '10 at 7:11
  • 1
    @Richard. That would be correct since that's the version that originally caused the problem. – BinaryMisfit Aug 25 '10 at 7:26
  • @Diago @Richard ... all is deployed now ... and there is a new magic feature there ... any feedback on it (hint click on a tag) – waffles Aug 25 '10 at 7:35
  • 1
    @waffles. Awesome! – BinaryMisfit Aug 25 '10 at 8:15
  • @Waffles: Thanks, seems good now. – Richard Aug 25 '10 at 11:54

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .