1

I'm using my Nokia 5800 phone to access Stack Overflow. But I'm unable to load it. The site is not opening. Have anyone experienced it? I'm trying this with the Nokia web browser and also with Opera Mobile 10.

I'm able to access other websites like Gmail, Yahoo, Meta Stack Overflow and other Stack Exchange sites.

6
  • What is happening or not happening? Is the entire site timing out? Is it not displaying correctly?
    – Pekka
    Sep 5, 2010 at 13:34
  • 1
    No repro with a Nokia 5800. The site opens just fine.
    – badp
    Sep 5, 2010 at 16:32
  • 1
    @Pekka: With nokia 5800 default web browser, m getting "Invalid Server Name" which is i think timeout error and in opera mobile 10, m getting "Error 503, DNS Error". BTW, i had added this post from my nokia 5800 - so all other websites are working fine[no networking, internet connectivity issue]. :)
    – justk
    Sep 5, 2010 at 17:36
  • 1
    @justk doesn't Opera Mobile use some kind of proxy, and aren't there known problems between SO and that proxy? If I remember correctly.
    – Pekka
    Sep 5, 2010 at 17:39
  • 1
    @Pekka do not have any proxy set. Also checked with IP address but no luck.
    – justk
    Sep 5, 2010 at 17:43
  • @Pekka: That was eventually fixed. I'm using Opera Mini 4 right now. Sep 6, 2010 at 3:40

2 Answers 2

3

You can always view a read-only version of the site here:

http://stackmobile.com

It is designed for mobile phones, so it should work no problem.

Disclaimer: I made it.

1

try this search

https://meta.stackoverflow.com/search?q=%22opera%22+proxy

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .