6

I don't know if this is an issue with StackOverflow, Yahoo or someone in between, but I'm seeing a lot of failures to login using Yahoo as an OpenID provider. If you keep trying, eventually it will work (after maybe 6-8 goes?).

Other OpenID providers seem to work straight away.

This has very much the same symptoms as this question, which was closed a couple of months ago, so the solution may be the same.

Unable to log in with your OpenID provider: No OpenID endpoint found.

  • 1
    +1 for a green Freehand Circle – The Unhandled Exception Nov 4 '10 at 22:57
  • I have this problem logging in to SE sites so often, it's not even funny. – palswim Nov 5 '10 at 15:53
  • I don't have much of a problem with this on my PC, but when i try to log in on my mobile, I have that problem...I use Yahoo. – studiohack Nov 5 '10 at 22:58
  • In the last month or so, I've been having this problem intermittently from multiple computers on multiple networks. If I keep trying, I eventually get signed in. I use myOpenID. – sh-beta Mar 27 '12 at 22:10
0

I think there's a rule to include the OpenID troubleshooting tips link in every question related to this.

| improve this answer | |
  • Yahoo is known to have server farm issues from time to time.. – Jeff Atwood Nov 10 '10 at 1:04
  • @Jeff Atwood: mine is a delegate through myOpenID. – palswim Nov 10 '10 at 1:39
  • Update: I noted in another answer that I've been having DNS issues. – palswim Nov 19 '10 at 0:34

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .