2

Possible Duplicate:
Incomplete pages when browsing questions and answers in my profile

The question below was originally posted to Meta Server Fault and after several people could reproduce it as a bug it was suggested that I move it here to get more eyeballs on it. The original question is http://meta.serverfault.com/questions/1063/ajaxy-control-buttons-on-user-profile-page-can-break.

In looking at suggested questions when I typed the in the title on meta.SO, I have the following comments:

This is not a duplicate of these questions (though they are probably semi-related):

My bug is probably a root-cause dupe for the following. I'm filing this as a new bug because it includes steps to reproduce and I already have it typed up.

Thanks


In Chrome 8.0.552.224 on Windows 7, I found a bug in which I receive what looks to me like the raw, unformatted output of an AJAX call instead of having that output incorporated in the page correctly. I seem to be able to reproduce it at will in Chrome. I was going to say that Firefox 3.6.13 didn't have the same problem, but I banged on it some more and recreated it there too.

Here's what my page looks like when I follow the steps below:


(source: jetmore.org)

Here are the steps to reproduce in Chrome:

  • Load serverfault.com
  • Click on my username at the top to load my profile
  • Scroll down to "Answers" section
  • Click on any of the "answers" page numbers to to go any page but #1 (so, click "2" or "next")
  • Click on any of the answers to load that question page in the same tab
  • Click the back button to return from the question page to the profile page
  • Scroll back down to the "answers" page numbers again
  • Click a different page number
  • Boom, all the data that should be loaded in the answers section, but in a new page, not incorporated in the profile page.

These are steps to reproduce in Firefox (this works in Chrome too and is actually a simpler way to reproduce, but I'm leaving the Chrome steps because it's how I found the problem originally which might be useful reference):

  • Load serverfault.com
  • Click my username to load profile page
  • Scroll to answers
  • Click one of the numbers to go to a different page of answers (2, for instance)
  • F5 to reload the page
  • Scroll back down and click another answer page index number (2 again will work)
  • And again, what appears to be the AJAX response rather than the page with the response incorporated into it.

marked as duplicate by Grace Note, Pops, ChrisF, balpha Jan 10 '11 at 20:37

This question has been asked before and already has an answer. If those answers do not fully address your question, please ask a new question.

Browse other questions tagged .