1

I see a few bugs with IE7. One is that the "upload image" box does not work (see Browse button in Image insertion doesn't work in IE7). The buttons are out of place and "Browse" does not work correctly, so I cannot upload images.

Also, on /privileges pages (like https://meta.stackoverflow.com/privileges), the percentage column is shifted down and does not align correctly with the name of the privilege.

I'm using IE 7, version 7.0.5730.13.

12
  • IE7 is only minimally supported: meta.stackexchange.com/questions/56161/… - In other words bugs that don't affect asking, answering, and voting on questions are sometimes declined.
    – Pollyanna
    Feb 3 '11 at 16:10
  • Oh, I see. The "upload image" feature is a rather important piece of functionality, though.
    – Corey
    Feb 3 '11 at 16:13
  • Well, it's really just a timesaver so you don't have to go to Imgure and upload manually. Not that important. (Speaking as someone with IE8, which it doesn't work well with either.)
    – mmyers
    Feb 3 '11 at 16:19
  • So, this is merely a duplicate of the two other questions you linked?
    – Arjan
    Feb 3 '11 at 16:49
  • 3
    @mmyers, it also prevents "image rot", as the SE Imgur account is a non-expiring pro account.
    – Arjan
    Feb 3 '11 at 16:49
  • @Arjan: I've only posted images on Meta, so I never gave the image rot problem any thought. Good point.
    – mmyers
    Feb 3 '11 at 16:56
  • (That being said, @mmyers: Flickr pro accounts are not that safe either. Or maybe they are.)
    – Arjan
    Feb 3 '11 at 16:59
  • @Arjan I've only linked one question, which was about the image dialog box, and it did not explain the problem well. The items in the list boxes are images (they are large so I didn't do inline images). And yes, the image rot issue is why I bring it up.
    – Corey
    Feb 3 '11 at 18:39
  • Possible duplicate of Misaligned table on privileges page (My bad, I thought you actually linked to another question for the alignment issue too, but you didn't. A dupe though.)
    – Arjan
    Feb 3 '11 at 18:40
  • @Arjan oh... this seems to happen every time I find a bug: I search for it and don't find anything relevant and then it gets closed as a duplicate of something I missed. I must suck at searching.
    – Corey
    Feb 3 '11 at 18:42
  • Or I spend too much time here, remembering things that were already posted ;-)
    – Arjan
    Feb 3 '11 at 18:43
  • Above all: your image is used well at meta.stackexchange.com/questions/77675/… now!
    – Arjan
    Feb 3 '11 at 18:47
2

Internet Explorere 7 is explicitly not supported, so it looks like your options are upgrade your browser, or live with the bugs.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .