3

Why are not all of my accounts shown when I go to the accounts tab under my SE user profile?

The main one that I would like to be there is English Language & Usage. I've used the same Google openId for all my accounts.

I found this question: https://meta.stackexchange.com/q/71254/159644 but it has no confirmed answer or activity for a long time?

Here is a detailed example of my issue:

  1. I'm on EL&U
  2. I go to my EL&U profile page
  3. I click network profile (which brings me to my SE profile page)
  4. From my SE profile I click accounts
  5. There I see some of my accounts (but not all; EL&U being one that is not listed)

Why would EL&U not be there. After all, I got to that page from EL&U.

Perhaps it is like that by design and I'm just missing something. I would think my SE account would act as an umbrella to the others (not for reputation, just as a holder). Do others have this issue?

Update

I tried clicking Copy EL&U Profile To Related Accounts from my EL&U profile page (as linked by @Grace in the comments below). Just thought I'd give it a shot. It changed nothing.

See my answer for the solution.

  • I can see it just fine here - don't you? Maybe you reached different page? – Shadow Apr 13 '11 at 19:38
  • @Shadow I'm not seeing English Language & Usage there, like logicbird purports. I'm not seeing that on any of logicbird's associated accounts, actually. Could you post a screenshot with EL&U shown there? For others, here is the EL&U account that is not being listed. – Grace Note Apr 13 '11 at 19:55
  • @ShadowWizard, no I don't see it even when I use your link. I tried to add a screenshot showing that it is not there, however, I don't have the rep to do that yet. thanks @GraceNote for confirming that it is not there. – logicbird Apr 13 '11 at 20:04
  • @Grace thought that he means Unix and Linux, wasn't even aware of English Language & Usage. Disregard my previous comment.. – Shadow Apr 13 '11 at 20:40
  • "wasn't even aware of English Language & Usage" - probably because it never shows up. lol, just kidding. I just always see users abbreviating the name of any particular stack so I thought it would be alright. I edited my question to hopefully avoid the ambiguity. – logicbird Apr 13 '11 at 21:20
2

Ok, I figured it out. Sorry to answer my own question.

Here is what I did:

  • Click Clear All Associations on the accounts tab of my EL&U profile page. (not sure if that was actually necessary though). At that point I thought I'd just made things worse.
  • Then from the accounts tab on my profile page for each Stack (Math, EL&U, ect), I clicked Copy [Stack] Profile To Related Accounts

That fixed the problem. I don't know why and I'm still confused by it all, but now I can see all my accounts. Woot!

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .