0

Possible Duplicate:
Does anyone have problems viewing SO in Chrome 11?

Hi.

All of a sudden there is no message preview and the toolbar has disappeared in all of stackoverflow web pages.

Also I need to go through the human verification process even though I'm logged in.

Is there some switch I have flipped and I didn't know?

Thanks

EDit

I cleared the chromium history and it's back to normal. Thanks

marked as duplicate by balpha May 2 '11 at 13:25

This question has been asked before and already has an answer. If those answers do not fully address your question, please ask a new question.

migrated from stackoverflow.com May 2 '11 at 12:37

This question came from our site for professional and enthusiast programmers.

  • Plz post such Qs on the meta site of Stackoverflow..and restrict your Qs here related to programming. 'meta' stackoverflow is exclusively for the concerns and Qs – Misam May 2 '11 at 12:36
  • No repro. Hasn't changed for me. – Cody Gray May 2 '11 at 12:40
  • (And as an aside: your question has a very bad title, in my opinion.) – Arjan May 2 '11 at 12:43
  • Hmm, I just installed Chrome 11 a few hours ago and haven't had any problems at all viewing SE sites. Did have problems with the new icon, though, but I suppose that's neither here nor there... – Cody Gray May 2 '11 at 12:52
  • @Cody, just for your information, in case you run into it and can then provide more details: somebody else ran into seeing Error 6 (net::ERR_FILE_NOT_FOUND): The file or directory could not be found in combination with Stack Overflow works best with jQuery enabled, which might indicate that for some installations Chrome's cache is messed up after upgrading? (If that message applies to the file system, not to fetching the resources.) – Arjan May 2 '11 at 12:55

Browse other questions tagged .