Linked Questions

1
vote
0answers
549 views

Stack Overflow site loads in plain html page [duplicate]

Sometimes (Don't know when and why), Stack Overflow website opens in plain HTML format. As it is show in below picture. This happening only Stack Overflow and not with other Stack Exchange ...
1
vote
0answers
31 views

Stack Overflow webpages are not displayed properly any more [duplicate]

My Opera browser has been unable to display Stack Overflow webpages properly since the other day. See the image. I don't know why. But there is no problem when it opens other webpages like Super User, ...
1
vote
0answers
26 views

Stack Overflow UI related issue [duplicate]

Today when i opened Stack overflow i saw this : So i thought some problem with net , I asked the person sitting near me to open SO but he was having same issue. I want to know is it because ...
6
votes
3answers
1k views

CSS for Stack Overflow didn't load

I originally thought this was a mobile-theme related issue, but it is not. The css of the page does not load. I guess I could clear my browser's cache. Is there any other option? Edit: I do not ...
11
votes
3answers
584 views

Intermittent Responses from CDN

When attempting to access StackOverflow, I'm timing out when when retrieving content (CSS, JS, etc.) from the CDN. Occasionally it makes it through, but very rarely. Also, this does not just affect me,...
4
votes
1answer
14k views

Unable to log in using Safari or Chrome – SSL Certificate Issues

OS X Mavericks 10.9.2 / Chrome 33.0... / Safari 7.0.2 I am unable to log in to StackOverflow using Chrome or Safari. Clicking the "log in" link displays a login page UN-styled by CSS and where the "...
4
votes
1answer
543 views

Stack Exchange sites fail to load CSS and several JavaScript resources with AdBlock enabled [closed]

With the AdBlock add-on, this is what Stack Exchange sites look like: And there are lot of errors in the console, like: Uncaught ReferenceError: StackExchange is not defined at 51978760?noredirect=...
25
votes
0answers
1k views

CAPTCHAs are intermittently blocking CDN content

I get HTTP errors for various resources, and no styles or scripts are applied, which effectively makes the whole site unusable. Meta does seem to be working fine, though. Edit: Here's a log from ...
10
votes
2answers
123 views

Way to know when a question was auto bumped even after it was changed

When old question without accepted answer is auto bumped to front page, we see it as edited by "Community" user - all good. However, once there is other activity in the question - new answer or edit, ...
-1
votes
1answer
172 views

Is the Stack Overflow secure communication out of date? [closed]

For the past couple of weeks, I've not been able to use Stack Exchange because the CSS is not loading. On Meta it works fine since they use a static CSS, but on Stack Exchange, the CSS doesn't load. I'...
3
votes
0answers
175 views

cdn.sstatic.net cannot be accessed in China

By watching Web Inspector of Safari, it is observed that cdn.sstatic.net seems to be blocked in China, rendering stack exchange sites virtually unusable. And it could be accessed by routing the ip ...
4
votes
0answers
126 views

Eek! Chat FAQ formatting gone

So I was going to read the chat FAQ and saw this: The formatting looks completely messed up. Is it just me? UPDATE: This only happens on the https version of the page. On http it displays just fine. ...