Questions tagged [bug]

PROGRAMMING AND DEBUGGING QUESTIONS DO NOT BELONG ON META. Use this tag for a reproducible problem ON THIS SITE that you believe is due to a mistake, malfunction, or programming error.

Filter by
Sorted by
Tagged with
1 vote
0 answers
37 views

Area 51: Unable to log in: No user found [duplicate]

When I click the (tiny) button to log in to Area 51, it gives an error: I obviously have to have a user account to ask a question here, so this is definitely a bug. Could this be fixed so I can ...
user avatar
  • 139
4 votes
0 answers
66 views

New Activity bar in search page stopped appearing on all community sites

Windows 11 Pro Version 21H2 Google Chrome 103.0.5060.66 64bits Mozilla Firefox 102.0 (64-bits) Brave 1.40.109 Chromium: 103.0.5060.66 (Official Version) 64 bits Android 8.0.0; SM-G935F Build/R16W ...
user avatar
13 votes
0 answers
55 views

Timeline doesn't show review task results if you don't have the minimum reputation required to access any review queue

It seems that on sites where you don't have the access review queues privilege, you don't see the results of reviews in the timeline. Example: However, you are able to click on the review itself to ...
user avatar
  • 216k
4 votes
0 answers
31 views

Plurals bug in answer-question tooltip of tags page of user profile

The tooltip showing the score in the tags page of the user profile has the following two sentences in plural even if you've only made 1 post 1 non-wiki answers 1 non-wiki questions See the ...
user avatar
  • 20.1k
12 votes
1 answer
90 views

2022 Q2 Celebrating 10 years blog is untagged

The quarterly 10 years anniversary blog is up, but it doesn't have any tags at the bottom: unlike the previous one, which is tagged [community]. Interestingly, the tag is shown at the top:
user avatar
  • 216k
11 votes
1 answer
105 views

Why can't I submit this meta tag wiki edit?

I am reviewing some tag edit suggestions on Meta Joomla Stack Exchange from a user looking to fix a broad-reaching problem. The suggested edit by the user wasn't as full as what is on Stack Overflow, ...
user avatar
  • 2,802
7 votes
2 answers
198 views

I'm no longer able to log in to stackoverflow.com from Login link on that site

When I click the Login link on stackoverflow.com, I get redirected to this URL: https://stackoverflow.com/users/login?ssrc=head&returnurl=https://stackoverflow.com/ This will give me an error for ...
user avatar
7 votes
0 answers
49 views

"Slack integrations" and "Microsoft Teams integrations" in Settings lead to 404

"Slack integrations" and "Microsoft Teams integrations" appear in the Settings page sidebar on every site, including here on Meta.SE. Both lead to 404 pages. Shouldn't these links ...
user avatar
  • 10.1k
2 votes
0 answers
30 views

"Cookie Settings" on stackexchange.com doesn't do anything [duplicate]

Clicking on "Cookie Settings" on footer of stackexchange.com doesn't bring up the Cookie Settings.
user avatar
  • 10.1k
13 votes
0 answers
95 views

Privilege page, tracker, and notifications still indicate that 1,000 reputation is required to see vote counts here, even though it was lowered to 100

Just today, the system was changed so that only 100 reputation is required to view vote counts here on Meta Stack Exchange. However, the privilege pages here and here still continue to indicate that 1,...
user avatar
2 votes
0 answers
41 views

Bug with extended discussions? [duplicate]

When there were too many comments, I received this message: Please avoid extended discussions in comments. Would you like to automatically move this discussion to chat? I clicked the link, and went ...
user avatar
  • 514
0 votes
0 answers
32 views

Add email to Stack Exchange instead of Facebook login [duplicate]

A few years back, when I created an account on Stack Exchange, I used my Facebook information. Now I would like to unlink that and just add an email address and password. How can I do this?
user avatar
  • 109
20 votes
1 answer
148 views

On StackApps.com the /admin route ends in a server error

I just tried to visit the Stack Apps Mod dashboard but that ends in an Oops! Something Bad Happened! and it is all your fault. At least that is what it says in the next paragraph. I checked with a ...
user avatar
  • 80.3k
4 votes
1 answer
42 views

Error when reviewing suggested edit on a deleted post from Q&A page

A post that, after an edit was suggested, is deleted, still has the "Edit (1)" link in the post menu. When you try to review that suggested edit from the Q&A page, and click 'Approve' in ...
user avatar
  • 216k
3 votes
0 answers
69 views

Stack Exchange site icons displaying incorrectly in Hot Network Questions

The same as Incorrect site icons on Hot Network Questions from August 2017. Most site icons are displaying incorrectly in Hot Network Questions. Not on Meta, but on most other sites. Compare the icons ...
user avatar
  • 2,710
3 votes
0 answers
41 views

Different on focus highlight sizes in "Want updates to your inbox?" blog section

One of the three buttons under the section titled "Want updates to your inbox?" has a different highlight height on focus. (Screenshot collated to show differences side-by-side). Using ...
user avatar
  • 20.1k
2 votes
0 answers
81 views

"Change password" wants to change WRONG Stack Exchange account

I have two SE logins - an old one I'd prefer not to use, davidbak -at- gmail.com, and a new one that I want to switch to, david -at bakins-bits.com. I can't log in with the new one. Perhaps it is a ...
user avatar
  • 179
3 votes
0 answers
34 views

The top bar inbox and reputation buttons won't expand [duplicate]

Yeah, so our inbox and reputation boxes don't show anything. They open and just close. This is.. suboptimal. Could we get this fixed please?
user avatar
  • 129k
10 votes
1 answer
138 views

Inbox and reputation overlays don't open for Teams users

On Stack Overflow and other network sites, when I attempt to open the inbox or reputation window, something opens very briefly but immediately closes. This occurs on Chrome and Safari. Other users in ...
user avatar
7 votes
0 answers
41 views

New Stacks Editor doesn't let me upload images at first try

It used to be possible to drag & drop image files from Finder (and perhaps Windows Explorer as well) to the new Stacks Editor. However, that isn't working anymore for me on the latest Firefox and ...
user avatar
  • 216k
8 votes
1 answer
159 views

No audio in Ep. 455 and discrepancy in episode numbers

Today's episode "An Engineer’s Field Guide to Great Technical Writing (Ep. 455)" doesn't have audio (this seems fixed now). Error message is: 404 Audio Not Found The episode numbers in the ...
user avatar
  • 20.1k
3 votes
0 answers
30 views

Alignment issue in the low quality review post

There is an alignment issue in the low quality review post. When a post was deleted already and a user is viewing the review post, the highlighted area for the deleted post is not aligned correctly ...
user avatar
  • 33.5k
7 votes
0 answers
84 views

"Congratulations!" and subsequent text is incorrectly positioned

I recently earned a tag badge. On my profile, the "Congratulations!" and subsequent text looks incorrectly positioned. Perhaps it is meant to look like this: (my mockup)
user avatar
  • 10.1k
7 votes
2 answers
77 views

Copy link doesn't have highlight when using TAB key to put it in focus

I noticed that in the "Share a link" dialogue, after you press Tab to cycle the buttons, if the "Copy link" button is selected it doesn't have a highlight around it like the other ...
user avatar
  • 20.1k
4 votes
1 answer
105 views

New styling on 'bottom-share-links' elements is completely illegible [closed]

The new styling on the bottom-share-links elements cannot be read. It has bad colors and ultra-low contrast. Here it is on ELU for example: First, you cannot have red text on a red background. There ...
user avatar
  • 11.8k
-6 votes
0 answers
148 views

User was removed, giving me -2 rep as the site summary said, but got listed as +2 in the general summary (before mouseover)

User was removed, giving me -2 rep as the individual site summary said, but got listed as +2 in the general achievements summary (before clicking). And -2 makes the most sense, since I only had +2-s ...
user avatar
  • 147
6 votes
0 answers
55 views

A question edited while the close dialog is open fails to refresh properly

I was closing a question, and while I had the close dialog open an edit was made to the question – I saw the usual "this post has been edited" banner appear in the background. When I ...
user avatar
  • 1,672
6 votes
0 answers
42 views

The "Tab Name" for Deleted Spam Questions still shows the Original Text [duplicate]

For questions deleted as spam or R/A, like this one, the question title (header) is replaced by the "System" with the following text: This question was marked as spam or rude or abusive and ...
user avatar
  • 2,578
5 votes
0 answers
154 views

Company Alerts cannot be turned on/off anywhere except Stack Overflow

This question stems from my previous post, What's the difference between "Company Alerts" and "Company Alerts"? Currently, I can turn on/off my Company Alerts (i.e., set to Weekly) ...
user avatar
  • 6,967
17 votes
1 answer
121 views

Creating tag synonym throws an error ..in an erroneous way

I was trying to create a synonym on Arts & Crafts. Clicking the 'Create Synonym' button threw this error: It seems the 'Create tag synonym' pop-up got replaced by the code of the (error) page I ...
user avatar
  • 2,629
-9 votes
0 answers
99 views

Single sign-on (SSO) between Stack Overflow and Stack Exchange (e.g., Physics and Cryptography) is broken

I believe single sign-on (SSO) is broken between Stack Overflow and its sister sites (Stack Exchange - Physics, Cryptography, ?). Remember this used to work before (it was not required to type ...
user avatar
11 votes
0 answers
101 views

Can't retract close flag on locked question

I flagged a question as unclear, and the flag is still pending. Now the question has been locked, and if I would want to retract my flag, I wouldn't be able to:
user avatar
  • 216k
2 votes
1 answer
140 views

Reputation discrepancy in achievements dialogue after user removal

So today the "User was removed" happened but there's a difference between the reputation loss shown in the achievements dialogue (shows -70) and the reputation history in the user profile (...
user avatar
  • 20.1k
5 votes
0 answers
35 views

Incorrect information in tooltip for Community wiki posts on the home page

When hovering over the "Community wiki" tooltip for a CW post from the home page, or questions page, e.g. this page, it shows This post is community owned as of Jan 1, 0001 at 0:00. Votes ...
user avatar
  • 1,844
9 votes
0 answers
136 views

Long.strings.with.no.spaces in titles overflow into the right column

On an individual Badges page (for example, Promoter), when a title includes a long string with no spaces, it overflows into the right column (where the user cards are): It's worse on mobile (Chrome ...
user avatar
  • 6,967
2 votes
0 answers
33 views

When a user offers a bounty on their own question, their name isn't highlighted [duplicate]

All the bounty events (bounty started, notice added, bounty ended, notice removed) are missing the blue highlight (exact color varies by theme) for the OP's name in the timeline. Example: (More ...
user avatar
  • 34.6k
17 votes
0 answers
99 views

User avatars are noisy in screen readers

The user card currently has "user avatar" as the alt text for the profile picture. This is problematic for two reasons: It's on the image, not the link, so it ends up as both the text for ...
user avatar
  • 17.7k
4 votes
0 answers
52 views

"What should I do next?" instructions in email (regarding question closure) are irrelevant to the OP when OP was one of those who cast the close vote

On Apr 20, 2022, 3:40 AM Indian Standard Time, I received this email from Stack Exchange (do-not-reply@stackoverflow.email): This question is off-topic. It is closed and not accepting answers. ...
user avatar
11 votes
1 answer
135 views

Achievements button broken on topbar

Since yesterday evening it seems that the achievements button is broken for me. Clicking it just gives me an empty box (with a perpetual loading indicator): and looking in Chrome's devtools it ...
user avatar
  • 2,831
7 votes
0 answers
63 views

Why does the e-mail notification about a migrated question get sent a day later?

I don't know that this is a "bug", but it certainly feels like one. I just got an e-mail notification about my question being moved to a more appropriate site. Such notifications can be good,...
user avatar
5 votes
0 answers
87 views

Achievements icon color slightly too dark in top bar when earning a new badge

I just received a new badge on MSE and was surprised to notice the badge notification color is darker than the reputation notification color. I think this is a recent change and the colors used to be ...
user avatar
  • 20.1k
6 votes
0 answers
91 views

Repeatedly shown possible duplicate checkboxes on my question after dismissing it

My question currently has some duplicate votes, but I can't seem to get the message to go away and stay that way: A community member has suggested a similar question that may solve your problem. Does ...
user avatar
  • 34.6k
-3 votes
2 answers
286 views

Ambiguous word use in the "create posts" privilege help center page

In the help center page for question bans, the first thing said is a quote from the blog (emphasis mine): Asking questions is a privilege, not a right. However, in the help center page for the "...
user avatar
13 votes
1 answer
136 views

Why was there no review task generated for my first answer on a site?

I've asked a similar question before: Why are there no review tasks generated for a couple of my recent First Posts on a site? but that has been fixed. Yesterday, I posted my first answer on a site ...
user avatar
  • 216k
3 votes
1 answer
79 views

Badges forgot how to count [duplicate]

When reading a question here on MSE just yet, I noticed this. Instead of the number 15, the badge count is written as a word. I haven't found any other instance that replicates this.
user avatar
  • 32.1k
3 votes
0 answers
53 views

Closing as duplicate produces a comment with broken markdown and link, if the question title is too long [duplicate]

On https://ru.meta.stackoverflow.com/, I tried to close a question as a duplicate of Что делать при получении сообщения «Вопросы/ответы участника с данной учётной записью больше не принимаются»?. This ...
user avatar
  • 3,860
8 votes
0 answers
50 views

New Stacks editor incorrectly renders tag markup with disallowed characters as valid tags

When I typed [tag:*-faq] in the new stacks editor, it rendered as a tag (like asterisk-faq), but then when I posted my answer, the unrendered Markdown was displayed. Further, the Markdown following ...
user avatar
  • 415
14 votes
1 answer
182 views

Weird profile icon on topbar on Insights

This is very similar to this bug, but on a different domain. The top bar on insights.stackoverflow.com has a weird profile icon. Unlike the previous bug, this one actually kinda works. Here's what you ...
user avatar
  • 3,881
32 votes
3 answers
407 views

Almost none of the JSON in the blog about JSON is JSON

The blog published an article called A beginner’s guide to JSON, the data format for the internet in which it talks about the JavaScript Object Notation (JSON) serialisation format. It shows examples ...
user avatar
  • 4,532
4 votes
1 answer
123 views

Help! I can't get back to my account! [duplicate]

I have an old Stack Exchange account I've been using for years. I can still access it on other browsers, but I tried a new browser today. When I tried to log in via Google SSO, it suggested one of my ...
user avatar

1
2 3 4 5
432