Skip to main content

Questions tagged [bug]

PROGRAMMING AND DEBUGGING QUESTIONS DO NOT BELONG ON META. Use this tag for a reproducible problem ON A STACK EXCHANGE SITE that you believe is due to a mistake, malfunction, or programming error. Questions with this tag are NOT automatically brought to the attention of employees. To create a ticket internal to the company, a [status-review] tag needs to be added by a moderator or employee.

Filter by
Sorted by
Tagged with
45 votes
2 answers
534 views

"Comment reserved for system use" when trying to edit with an edit summary

Trying to leave an edit summary gives me this error message: Comment reserved for system use. Please use an appropriate comment. This occurs both for anonymous and logged-in edits, for answers and ...
bobble's user avatar
  • 8,304
9 votes
0 answers
160 views

Getting logged out on Stack Overflow regularly

I use SO daily (indeed hourly during business hours) I visit a few other SE sites occasionally (eg aviation, space etc) Since about, say, 3-4 weeks ago, I am logged out often as much as a few times ...
Fattie's user avatar
  • 345
3 votes
0 answers
66 views

Broken behavior for unmerged tag synonym when there's no questions with target tag

Here on MSE I found the tag that has a synonym but the there's no questions with target tag. That's how it look on tag synonyms page: On mouse over you can see the tooltip "This tag does not ...
αλεχολυτ's user avatar
2 votes
0 answers
46 views

Synonyms in related tags list

There's an old report Tag synonyms shouldn't be listed in Related Tags on the sidebar marked as completed more than 10 years ago. Now we have faced with the same thing again for synonymized but ...
αλεχολυτ's user avatar
10 votes
1 answer
213 views

Recently added translations don't reach the site (part III)

A week ago I did some translations on ru.traducir.win, in particular this pair. They are visible on transifex, but for some (same as earlier?) reason don't reach the site. I still see English in mod ...
αλεχολυτ's user avatar
22 votes
0 answers
196 views

Invalid certificate on sg-links.stackoverflow.email

Just received the weekly email from WebMasters, and the links are currently routing to an "Invalid Certificate" error: Your connection isn't private Attackers might be trying to steal your ...
Zhaph - Ben Duguid's user avatar
7 votes
0 answers
60 views

Button on suggested edit popup doesn’t fit on mobile

Suggested edit popup has a button that doesn't fit into it. At the same time the entire popup width looks correct, based on the close icon position. The issue probably arises due to different length ...
αλεχολυτ's user avatar
13 votes
0 answers
223 views

Personalize your profile pop-up won't go away

This annoying pop-up won't go away, even after I personalize my profile. It can be removed with the "x" but shows up again whenever I refresh or open a new page. Is there any way I can get ...
Jasper C.'s user avatar
  • 131
18 votes
1 answer
275 views

Feeds do not seem to post updates in chat

The last feed activity in The Meta Room on Stack Overflow is from 2024-06-14. The bot has not posted about new questions in the room since then, even though there have been at least 13 more. Some from ...
VLAZ's user avatar
  • 13k
13 votes
0 answers
187 views

No pong for the ping! No inbox notifications for chat pings [duplicate]

Well, I may have moved my main-site activity elsewhere, but I still talk to people in chat here, so I very much prefer receiving notifications when they ping for me. I mean, how else will I pong them? ...
Andreas moved to Codidact's user avatar
15 votes
0 answers
226 views

You Shall Stay Here Forever! (aka chat auto leave isn't working anymore) [duplicate]

Normally, after joining a chat room in Stack Exchange, if you close the browser tab (or window) the chat will trigger auto leave after a short while, think it was up to 15 minutes. However, this ...
Shadow Wizard's user avatar
8 votes
0 answers
144 views

Chat search does not bring up new results [duplicate]

Searching in chat returns results but the newest ones it brings back stop somewhere between 2024-06-14 03:00 UTC and 2024-06-14 04:00 UTC. I did not find the exact point but it should be in this ...
VLAZ's user avatar
  • 13k
4 votes
0 answers
69 views

Long unbreakable text in notification summary causes timestamps to overflow in global inbox [duplicate]

There's an item in my inbox for which the relative timestamp (2 days) overflows the envelope icon to mark it as (un)read: This happens in several browsers (Safari and Chrome on macOS, Edge on Windows)...
Glorfindel's user avatar
  • 253k
22 votes
0 answers
280 views

Some images uploaded in chat cannot be visited via the link

This is an intermittent failure and I cannot find a good way to reliably reproduce it. Some times when uploading an image in chat it shows up but the link leads to a page that says "oh no, that ...
VLAZ's user avatar
  • 13k
0 votes
0 answers
58 views

Images are not working [duplicate]

Images seem to be broken. Old images and newly uploaded ones both. For example, none of the images in this thread works: React Native endless stream of Socket SO_ERROR When visiting the broken image ...
Jesper Johansson's user avatar
8 votes
0 answers
166 views

Is my flair broken for some reason?

I've received reports that Firefox, Chrome, and Vivaldi users can see my flair, but on Safari I just get (console message) [Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 500 () ...
D. Ben Knoble's user avatar
5 votes
0 answers
68 views

Network profile badges section not showing all my badges

Or at least- it's not showing them in order. I don't know. I'm not paging through every page to check. For example, I (somehow) earned 7 Announcer badges on June 5th and none of them show up in my ...
starball's user avatar
  • 26.8k
3 votes
0 answers
116 views

CAPTCHA dialog box is overflowing

CAPTCHA dialog box is overflowing. Example: Tested with the latest version of Chrome on Windows 10.
Franck Dernoncourt's user avatar
-10 votes
1 answer
207 views

unix.stackexchange.com redirects to https://www.citysearch.com/profile/13672866/?publisher=adnet [closed]

I thought you had this subdomain but you don't; was surprised where it redirected though. You might need to modify your server.
Samuel Marks's user avatar
9 votes
0 answers
154 views

"Sign in with Google" banner shows up even if one is signed in on the network but hasn't joined the site, and incorrectly in Firefox private mode

Right now when I visit any site that I don't have a profile on, I see the following: This happens on every site I don't have a profile even when I'm logged into my SE account in private browsing ...
Mad Scientist's user avatar
5 votes
0 answers
72 views

Stack Overflow Jobs - FAQ help page - help article link is linked with "/link"

On the "Stack Overflow Jobs -> Frequently Asked Questions" help page, the 5th point discusses how to report a job. However, the provided link redirects to a 404 error page. Upon ...
Arulkumar's user avatar
  • 38.9k
1 vote
0 answers
71 views

Why are the site icons offset again? [duplicate]

The site icons (in the "Communities" tab, and in the "Hot Network Questions" sidebar) are misaligned. I've checked on multiple devices and multiple sites, so I don't think this is ...
User 23415's user avatar
5 votes
0 answers
140 views

Why do I keep getting logged out from Stack Overflow? [duplicate]

I don't know what is going on with the Stack Overflow website. Every day I open the website, my user account is logged out. It is very annoying and frustrating behavior to log in again and again. The ...
Sachin Kumar's user avatar
4 votes
0 answers
107 views

On stackexchange.com, the inbox message count erroneously briefly shows 0 upon page reload

On the stackexchange.com homepage, the inbox message count erroneously shows 0 upon page reload. Example: Tested with the latest version of Chrome on Windows 10.
Franck Dernoncourt's user avatar
4 votes
0 answers
117 views

Not Receiving Email Confirmation for Proposal Creation on Area 51 [duplicate]

I'm experiencing an issue where I'm not receiving the email confirmation required to create a proposal on Area 51. The goal is a register a Stack Exchange site for an open source community. This is ...
Jørgen Svennevik Notland's user avatar
5 votes
0 answers
59 views

Incorrect processing of "Enter" press on tag merge

In tag merge tool (available to site moderators) it's possible to select target tag from dropdown list, e.g.: You can use either mouse or keyboard to confirm the choice. Unfortunately if you use a ...
αλεχολυτ's user avatar
2 votes
0 answers
40 views

No profile link from the main page if the profile was created after migration

We have a question migrated to our stack from another one. At the time of migration, the original poster didn't have a profile on our site, but later, they created a profile (linked to the original ...
Quassnoi's user avatar
  • 3,671
11 votes
0 answers
202 views

Tags disappeared after edit

I don't know how to repro, but I observed one case of tags that disappeared after an edit on this post. Refreshing the page fixed the issue, but that's still unexpected. I was using the latest ...
Franck Dernoncourt's user avatar
1 vote
0 answers
82 views

Is "required" tooltip on required fields legend required?

Recently the new "required" icon (a red star symbol) was added next to Title, Body, Tags words on Ask New Question page around all SE network. I think it's a good change for site UX. But do ...
αλεχολυτ's user avatar
15 votes
0 answers
164 views

No margin between tags in the search results on stackexchange.com [closed]

If you search for anything on stackexchange.com, the results show tags that are way too close together. Surely a result of other recent changes to tag rendering.
testing-for-ya's user avatar
16 votes
0 answers
167 views

To find old images in chat, you still have to search with the Imgur URL

I was recently looking for a graph I had posted to a private chat room several months ago. In order to find it, I went to search for messages posted by me containing i.sstatic.net in the room I knew I ...
Mithical's user avatar
  • 83.1k
3 votes
1 answer
114 views

Question body not displayed on SO when viewing a question with the Brave browser

I encounter a weird behavior when viewing Stack Overflow questions where a display: none !important CSS is applied to the question body. I tried disabling all my extensions one by one, but it seems ...
ptvictorio's user avatar
6 votes
1 answer
100 views

Search results are incomplete

E.g., https://stackoverflow.com/search?q=Discord+gradio returns no results. Yet, a post contains both "Discord" and "gradio".
Franck Dernoncourt's user avatar
5 votes
0 answers
99 views

Reputation league quarterly view/"own" rep seems broken

I'm not sure if it's intermittent. I'm seeing variants of this on other sites as well, and other views, but my 'own' reputation for the quarter's both slightly inconsistent, and broken at times. I am ...
Journeyman Geek's user avatar
9 votes
0 answers
150 views

Area 51 account disappeared

I tried to login to Area 51 after a long hiatus and got: Unable to log in: No user found I also notice it's now missing from my list of Stack Exchange accounts. Instead, my Area 51 account is linked ...
chrisaycock's user avatar
  • 2,077
32 votes
1 answer
364 views

SE WebSocket partially broken: WebSocket repeatedly disconnects after about 100 seconds, prior to server sending normal heartbeat

Shortly after 05:00 UTC this morning, the Stack Exchange WebSocket started misbehaving. It (assumed) initially restarted at 05:01 UTC. Then, starting at 05:10 UTC, the server has been closing the ...
Makyen's user avatar
  • 24.5k
13 votes
0 answers
368 views

Some tags in “Top Questions” in “Network Profile” have different colors for their font

See my network profile for top questions: See the bug, status-completed, and email tags. They have a weird blue color in their tags’ font and they don’t like the color of their tags’ font in Meta ...
user1176409's user avatar
  • 2,304
11 votes
1 answer
152 views

Duplicate modal - row hover state not cleared

There seems to be a bug regarding the hover class in the Duplicate modal: Full resolution GIF: https://i.ibb.co/Qcx7zjg/unnamed.gif As commented by @VLAZ, it seems to be related to the following ...
0stone0's user avatar
  • 3,227
45 votes
1 answer
502 views

Markdown code for tags in older posts is rendered as text

We were able to add tags in a post using a special syntax, like this [tag:example]. For older posts, they don't appear as tags anymore. Instead they are rendered as hypertext links. This bug is "...
pinckerman's user avatar
4 votes
0 answers
73 views

The alignment of rep and badges is off on the top bar

I'm not sure if this has been raised elsewhere, but on the user awards in the top bar, the alignment of text for the reputation and badges is off, and it's a bit annoying: --> Meta Stack Exchange ...
Robotnik's user avatar
  • 4,378
15 votes
1 answer
316 views

Reputation league ranking showing #426 while there are only 400 ranked users

While checking the lower end of the reputation league on Worldbuilding, I think I have found a bug in the ranked positions: I would expect a 400 to come after 399. It appears when viewing the top 400 ...
L.Dutch's user avatar
  • 726
16 votes
0 answers
179 views

Cloudflare is causing i.sstatic.net images to return 429s

After loading a chat transcript with a large number of images, requests to i.sstatic.net have started returning 429s and a Cloudflare CAPTCHA check, which... seems to defeat the point of a dedicated ...
Ginger's user avatar
  • 1,842
12 votes
2 answers
315 views

Old non-HTTPS image stubs in posts say "upload to Imgur" in the post editor

This is a two-part bug report. We had a flag on 2011 Moderator Election - Town Hall Chat Digest that the avatars weren't loading, and because it was meta, a user couldn't edit it. All the answers ...
Criggie's user avatar
  • 976
3 votes
0 answers
147 views

The code snippet window sometimes doesn't close

The code snippet window sometimes doesn't close. Below is an example of this issue on SO with Chrome + Windows 10 when I was writing a question, which prevented me from continuing to write the ...
Franck Dernoncourt's user avatar
1 vote
0 answers
123 views

Stack Overflow | Borders on every UI element [closed]

There is nothing really to say about it; the screenshots are explaining it by themselves. It looks like an active CSS Debugging. The bug has existing since weeks/months. iOS 17.5 (I updated today). ...
KleinDev's user avatar
50 votes
1 answer
1k views

Cloudflare is asking for human verification on SE API requests, which blocked flagging by SmokeDetector/metasmoke

Today, SmokeDetector/metasmoke was unable to raise either automatic or manual flags due to Cloudflare asking for human verification on the SE API for a significant period of time. The response from ...
Makyen's user avatar
  • 24.5k
5 votes
2 answers
556 views

Uploading this .gif doesn't work

Uploading this .gif doesn't work: An error occurred, please try again. Tested on Meta.SE, SU, and AskUbuntu with Chrome on Win10.
Franck Dernoncourt's user avatar
3 votes
0 answers
67 views

Help message "You <em>cannot</em> use Markdown here" cannot be translated

One of the help messages when posting a question cannot be translated. It is the string below for help on using HTML. <pre> You <em>cannot</em> use Markdown here </pre> ...
mjy's user avatar
  • 840
4 votes
14 answers
2k views

Known Issues with MVP Stack Overflow Jobs Launch

June 3, 2024 Update: Since launch (on May 8, 2024) we have made a few updates to begin to improve the quality and relevance of jobs listed on SO Jobs. We are now excluding job listings that: have a ...
Sasha's user avatar
  • 2,931
1 vote
1 answer
87 views

math : "log in" button does not work

I try to login to "https://math.stackexchange.com/" with my email and password, but the "Log in" button just redirects me to the main page of math.stackexchange not logged. I can ...
Laurent Claessens's user avatar