Skip to main content

Questions tagged [bug]

PROGRAMMING AND DEBUGGING QUESTIONS DO NOT BELONG ON META. Use this tag for a reproducible problem ON A STACK EXCHANGE SITE that you believe is due to a mistake, malfunction, or programming error. Questions with this tag are NOT automatically brought to the attention of employees. To create a ticket internal to the company, a [status-review] tag needs to be added by a moderator or employee.

Filter by
Sorted by
Tagged with
43 votes
1 answer
416 views

Custom Sidebar content expects "i.stack.imgur" link despite the change over to i.sstatic.net

Update: Now, it seems it expects the PhotoUrl to begin with https://i.static.net/ (note the singular "s" in the URL). However, the photo URLs have two s's. So it still doesn't work. ...
Timothy G.'s user avatar
  • 2,657
5 votes
0 answers
54 views

The "Cookie Settings" link in the footer is not aligned vertically with the other links in the "Company" section on narrow screens

When the width of the browser window that is displaying a site on the Stack Exchange network is sufficiently wide, it shows the different sections in the footer (e.g. the "Meta Stack Exchange&...
Wai Ha Lee's user avatar
  • 2,073
1 vote
2 answers
177 views

For how long can I edit comment... really?

I have just seen this: Followed by this (after hitting "Cancel"): One of these information is in contradiction with another. What is the exact value of timeframe where I can edit my ...
trejder's user avatar
  • 4,086
1 vote
0 answers
53 views

Almost useless list of filtered options in review queue on mobile

A review queue can be filtered by tags and other options (e.g., close reasons). I believe that it looks fine on a desktop, but it's not OK on mobile. For instance, on enSO not all conditions are ...
αλεχολυτ's user avatar
6 votes
1 answer
132 views

Incorrect rendering in all but answer list

If I visit https://android.stackexchange.com/a/205140/311449, the lists are how I expect them to be - correctly indented: However, that same source code's rendering shall break, should I: ...
RokeJulianLockhart's user avatar
9 votes
1 answer
338 views

Regressed Issue: some Stack Exchange sites that are not registered by me but shown in “my community” and can be accessed by me

I know this thing has happened to me before, see Why are there some Stack Exchange sites that are not registered by me, but shown in “my community” and can be accessed by me?. See my Stack Exchange ...
user1176409's user avatar
  • 2,198
7 votes
0 answers
211 views

The image uploader has stopped working [closed]

The image uploader isn’t working today (3rd of May 2024). I’m trying to upload an PNG image that is 400 px wide, and only 46 KB. The uploader tries for about 20 seconds, but eventually gives up: An ...
Elements In Space's user avatar
3 votes
0 answers
107 views

Site icons all cut off/incorrectly cropped in Hot Network Questions list

As you can see from the image below, the site icons in the Hot Network Questions list are all cut off at the top, with some extra content at the bottom. This issue appears to be occurring specifically ...
Esther's user avatar
  • 137
13 votes
1 answer
322 views

Profile picture missing on Super User

Just noticed this around 10:40pm (EST), but it seems like the small profile pic that shows the menu bar as well as question and answer context seems to be broken. Seems fine on *.stackexchange.com ...
Giacomo1968's user avatar
  • 4,064
1 vote
0 answers
119 views

Trouble logging in: "No user found with matching email" [closed]

I have two Google accounts, but I am only logged in Stack Exchange in one account. I lost my password, so I had to recover it. I updated my email address before, but it still says, "No user found ...
Andy K's user avatar
  • 473
8 votes
0 answers
85 views

Please correct helpful flag tooltip in impact box

When hovering over "NN helpful flags" in the Impact box on the Activity page, the following tooltip text appears: Total number of raised flags marked useful Flags are marked "helpful&...
PeterJames's user avatar
  • 2,675
13 votes
1 answer
232 views

Bitmap compatibility appears to be broken with the new image host

(Originally posted here, SE image host -- bitmap extension) Funny, uploading a somewhat less traditional format (Windows Bitmap), direct from file (drag and drop), I obtained this: Poking around, I ...
Tim Williams's user avatar
9 votes
0 answers
240 views

"Simulate this circuit" disappeared

Yesterday, in SE EE, I noticed that "Simulate this circuit" below schematics disappeared. See for example, this answer. What can be the problem? Maybe it is somehow related to the new image ...
Circuit fantasist's user avatar
4 votes
0 answers
60 views

Inconsistent behavior in low-quality review queue with comment votes [duplicate]

I recently completed a couple of Low-Quality-Post reviews on Science-Fiction & Fantasy. The one that turned up first allowed me to upvote the comment there. The second one to turn up did not allow ...
W.O.'s user avatar
  • 4,144
1 vote
0 answers
50 views

Edited tags in tag edits don't show up in the edit history page if the tag has been deleted [duplicate]

Example: https://webapps.stackexchange.com/posts/142483/revisions Edited tags in edits 2 and 3 aren't displayed (I added red arrows to point to their absence). I believe it is because the tag was ...
Franck Dernoncourt's user avatar
22 votes
1 answer
303 views

Why is Stack Overflow preventing signup with an invalid password message when the password meets the specified requirements?

I was trying to sign up for a Stack Overflow account and it refused to accept my password that had letters, numbers, and symbols, with an error message Password must contain at least 1 letter and 1 ...
user avatar
3 votes
0 answers
68 views

Too low baseline with italics in comments

I noticed that some of the italicized words in comments are too low, on at least one site. See I pronounce question as kweshtin. Is my pronunciation wrong? and also the following screenshot: Comment ...
Laurel's user avatar
  • 53.7k
5 votes
1 answer
112 views

Why am I unable to re-flag a post after my previous flag has been attended to?

According to the status-completed Meta SE post “Once a flag is cleared from the mod queue, the same post cannot be re-flagged”, it says that "Once a mod has attended to your previous flag, you ...
galacticninja's user avatar
7 votes
0 answers
81 views

Moderator message view has relative link to chat

When viewing a message sent to a user, on the right side of the page is a container with text at the top What is a moderator message?. At the end of that container there is a link at the end to chat ...
Sam Onela's user avatar
  • 2,070
6 votes
0 answers
104 views

Hovering the pointer to get information about reviewers doesn't work as before [duplicate]

Until yesterday, if I was visiting the review queues of some Stack Exchange site and my mouse pointer was hovering over the icon of some user, I would get information about the reviews of that user: ...
José Carlos Santos's user avatar
16 votes
0 answers
156 views

No more simultaneous dates?

I have noticed that in the timeline, hovering over timestamps events that occurred at the same time as others no longer shows S for simultaneous dates. For example, normally, when an edit review task ...
CPlus's user avatar
  • 2,611
13 votes
0 answers
154 views

Catch them if you can... but you can't. (aka can't click "Watch tag" and "Ignore tag" from tag popup) [duplicate]

While reading this possibly related bug, I decided to check other popup: the tag popup. When hovering over a tag, the familiar popup does appear, however when going with the mouse away from the tag ...
Shadow Wizard's user avatar
18 votes
1 answer
267 views

Usercard expansion does not work

Just found that the usercard expansion looks broken in Chrome. See the animation below: Only some kind of blinking in the top left corner of the user icon instead of showing a usercard. Works as ...
αλεχολυτ's user avatar
12 votes
0 answers
125 views

Voting for comments from the review queues doesn't work

If you click on the up arrow next to a comment from the review queue, the page scrolls and the voting doesn't work (printscreen is from Stack Overflow in Russian, but I think, the language isn't ...
wchistow's user avatar
  • 363
7 votes
0 answers
91 views

If I accept all cookies, why is it not saved that I have accepted all cookies?

Every single time I go to a stack exchange website, I am prompted to accept cookies. Why does this decision not get stored in a cookie? Why do you have to ask me every single time, and no matter what ...
backward forward's user avatar
14 votes
0 answers
90 views

Search help links to Stack Overflow for Teams on all sites instead of the help center

The "Search help" link in the search bar is supposed to link to this help page but is currently linking to a Stack Overflow for Teams article instead. This bug can be reproduced on all of ...
Abdul Aziz Barkat's user avatar
2 votes
1 answer
69 views

Difference in sorting recent close and reopen votes

On the Tools page for "Recent Votes", the sorting of votes is different for "Close Votes" and "Reopen Votes". Close votes are sorted from oldest to newest and Reopen ...
Rick Smith's user avatar
12 votes
0 answers
351 views

Why am I getting the Sign in as popup in Stack Overflow and doing nothing?

I am getting frustrated with two issues with the Stack Overflow website. It continuously asked me to sign in with Google even though I was already logged in. If I try to click on the sign, it then it ...
Sachin Kumar's user avatar
5 votes
0 answers
83 views

The keyboard shortcut E for edit stopped working on own posts or community wiki posts, for users without full editing privileges [duplicate]

Example: The keyboard shortcut E doesn't work for me on this question. . However, the keyboard shortcut E works on other questions I've tried: question 1, question 2, question 3. I use Chrome+Win10. I ...
Franck Dernoncourt's user avatar
47 votes
2 answers
1k views

Images from i.sstatic.net only work for me after being accessed from another IP address

Problem There's the new image hosting system and Super User (my main "playground") is trialling it. My problem is I cannot see images hosted on i.sstatic.net. This is how it looks like: ...
Kamil Maciorowski's user avatar
0 votes
0 answers
40 views

Badge achievements broken? [duplicate]

I recently got badges for Yearling in ELL and English Stack exchange, and they looked funny. I realized that I was looking at the badges from another site in the achievement dialog. This is what it ...
DialFrost's user avatar
  • 3,606
3 votes
0 answers
42 views

Browser issues workaround for the "Review Question" button not working? [duplicate]

Every so often on Safari (v16.2 - haven't tried other versions, and yes, I'm due for an update), the "Review Question" button doesn't do anything. Surprisingly, a page reload doesn't fix it ...
hepcat72's user avatar
  • 189
14 votes
1 answer
271 views

Tags column of Posts table changed delimiter format. Many historical queries broken. Special tag rendering also broken

To the best of my memory, and in reading my past queries- some of which I re-run on a regular basis- the format of the Tags column of the Posts table in SEDE used to be like <starball><is>&...
starball's user avatar
  • 26.8k
27 votes
0 answers
398 views

Chat.stackexchange.com chatrooms are broken/flaky

Chat.stackexchange.com seems broken. When entering a chatroom, the loading page stalls, e.g. And transcripts don't load, instead I get a server error. Some hints: this only happens on chat.SE, not ...
Andras Deak -- Слава Україні's user avatar
23 votes
1 answer
582 views

sstatic.net images aren't displayed on (some?) other sites outside the SE network

sstatic.net images aren't displayed on (some?) other sites outside the SE network. E.g. from https://redd.it/1by90jk: and: That's a regression compared to https://i.stack.imgur.com/ images, ...
Franck Dernoncourt's user avatar
14 votes
2 answers
439 views

Uploading a .gif doesn't work on some SE sites

E.g., it doesn't work on http://serverfault.com/, https://askubuntu.com/ and https://superuser.com/questions/ask: I first noticed the issue ~10h ago on http://serverfault.com/. I use Chrome + Win10. ...
Franck Dernoncourt's user avatar
44 votes
4 answers
852 views

Remove the 160px minimum image size limit on Stack Exchange internal image hosting

This "image too small" limit is very frustrating: For reference the image I tried to attach is 320px x 129px. You're forcing me to add whitespace to my image, why?! Please remove the limit, ...
Danny Beckett's user avatar
10 votes
1 answer
184 views

Can't sign in, error message: fields are empty

When attempting to access Stack Overflow, I encounter warnings indicating that the username and password fields appear blank, despite being populated. The issue appears to stem from duplicate inputs ...
finder2's user avatar
  • 201
2 votes
0 answers
79 views

Escaping a backtick with a backslash in backtick-delimited inline code seems to be broken

In the comments, you can use `\`` to escape a (code formatted) backtick, like so: resulting in However, in question (and answer) posts, it doesn't work. It ends up looking like three backticks: ```....
Greenonline's user avatar
  • 4,472
4 votes
0 answers
125 views

Display name can contain full stops, diacritics, and underscores as well - message should mention this

Full stops and underscores should be added to the list below when editing display names.
TheSimpliFire's user avatar
23 votes
0 answers
227 views

How do I stop the "follow" prompt from appearing on every single page?

Recently this new (to me?) button appeared, I assumed I would see it once and when I dismissed it that would be that. Instead it appears on every single page I've visited for the last few days - it's ...
deep64blue's user avatar
18 votes
0 answers
295 views

Some audits are greyed out in the review queues

There is a bug concerning the audits, which make them very easy to spot. They have a grayish look, as in the picture below. It must be added that this occurs only with some audits, not with all of ...
José Carlos Santos's user avatar
9 votes
0 answers
77 views

Reopen votes queue guidance contains outdated and/or inaccurate information

Go to any site /review/reopen then click Learn more about the Reopen votes queue. Closed questions that have received at least one reopen vote, as well as posts whose bodies have been edited within ...
CPlus's user avatar
  • 2,611
2 votes
0 answers
49 views

Comment @reply name suggestions are missing from review queues

Normally when I type a comment and type @ followed by the first letters of the name of another commenter, there will be an autocomplete suggestion that I can press Tab to accept: However, I have just ...
CPlus's user avatar
  • 2,611
1 vote
0 answers
46 views

Hide search tooltip when focus moves away from search [duplicate]

I wanted to test out the new focus styles using the guidance on this comment. When I tabbed into the search box, the tooltip showing how to search popped up, which is fine. But when I tabbed out of ...
Cave Johnson's user avatar
  • 6,080
16 votes
0 answers
160 views

Upvoting comments from review queues often fails because t.state is null

When I try to upvote comments on review items from various queues network-wide, sometimes it works, but sometimes it fails. When it fails, a numbers sign # gets appended to the end of the review item'...
Quack E. Duck's user avatar
0 votes
0 answers
26 views

Text in search box invisible in Chrome on Android because it is too small [duplicate]

The search box on Chrome on Android technically functions, but text is not visible, so it cannot be selected or deleted.
Matt Samuel's user avatar
  • 2,037
0 votes
0 answers
56 views

The search popover tooltip lost the keyword text in Meta

The search popover tooltip is missing the keyword in the Meta section. In the Stack Overflow Search screenshot, the keyword texts are displayed correctly. Screenshot from Meta Stack Exchange: ...
Arulkumar's user avatar
  • 38.9k
63 votes
2 answers
675 views

Too small search bar and the search icon/magnifying glass is shown twice while viewing sites in portrait mode on mobile

The search bar (with drop-down) in the top bar isn't responsive. It also is duplicated, which means it takes up an unnecessarily large amount of space on Stack Overflow with the AI text:
Laurel's user avatar
  • 53.7k
2 votes
0 answers
35 views

Deleting a network-wide filter creates a new filter in its place [duplicate]

Steps to reproduce: Go to the network filters page. If you do not have any filters created, just create one. Try to delete a filter. Expected One less filter. Actual The same number of filters. ...
VLAZ's user avatar
  • 13k