Questions tagged [internet-explorer]

Questions about site's functionality issues (bugs, incompatibilities, feature requests) in Internet Explorer.

-5
votes
0answers
91 views

Separator line not aligned when viewing vote counts on historically locked posts on Internet Explorer 11

When viewing the vote counts on a post with a historical lock on it in Internet Explorer 11, the separator line between the upvotes and the downvotes isn't aligned. Normal post (aligned): Locked ...
12
votes
2answers
2k views

Should we stop supporting Internet Explorer 10?

As of January 12, 2016, Internet Explorer 10 is no longer supported on consumer versions of Windows (with Windows 7 users updating to IE11, and Windows 8 users upgrading to 8.1 which includes IE11). ...
8
votes
1answer
230 views

Clicked voting arrows on sites with responsive design show with wrong color under Internet Explorer 11

On sites with the new responsive design, the color of clicked vote buttons have a theme color related to the site's design. However, on Internet Explorer 11, this arrow always shows as orange, ...
10
votes
1answer
335 views

Maybe it's time to formally drop support for IE 11

For the most part, SE officially supports the last two versions of browsers. IE11's a bit of an evolutionary dead end, with even its successor's engine moving over to Blink. While it gets security ...
1
vote
0answers
79 views

Cannot upload images from web links in Internet Explorer 11; buttons cut off

In Internet Explorer 11, with the new image upload UI, it's not possible for users to upload images from web links. There is a known focus bug where one has to click in the white space outside the ...
3
votes
0answers
55 views

Meta logo appears too high in Internet Explorer 11

On Internet Explorer 11, the "Meta" logo in the top appears too high: On Microsoft Edge, it renders correctly: It used to render correctly in IE; what's changed?
6
votes
3answers
1k views

CSS for Stack Overflow didn't load

I originally thought this was a mobile-theme related issue, but it is not. The css of the page does not load. I guess I could clear my browser's cache. Is there any other option? Edit: I do not ...
4
votes
1answer
124 views

Unable to ask new questions or edit questions from Internet Explorer 11

A very recent change that has been deployed is preventing me from asking new questions or editing existing questions using Internet Explorer 11. (Yes, it is a supported browser.) When asking a new ...
43
votes
2answers
939 views

Stack Exchange sites look TERRIBLE in Internet explorer [duplicate]

Possible Duplicate: Which browsers are officially supported? And what else do I need? ...Three. It even causes a General Protection Fault! Please fix this.
5
votes
1answer
2k views

Tag tooltip no longer showing on Internet Explorer 11

In Internet Explorer 11, holding the mouse over a tag of a question used to bring up a tooltip with a short description of the tag. Now it only shows "Show questions tagged -tag-". Where has this ...
7
votes
1answer
298 views

Cannot start bounty using IE 11

When I click "Start a Bounty" I get the dialog asking me to choose how many points to offer, but when I click Next nothing happens (the dialog stays, no points are subtracted, no bounty is added). ...
2
votes
1answer
1k views

Clicking reCAPTCHA checkbox causes crash in IE11

I have IE11 opened, searched a few times on StackOverflow, and was navigated to this site. Clicking on "I'm not a robot" causes IE11 to prompt me with "IE has stopped working" and gives me the ...
16
votes
1answer
580 views

Is Winterbash 2017 disabled for Internet Explorer users?

Winter has not come for me this year, it seems. Last year, I was happy enough to get some hats, so I was naturally excited for this year also. But, I log in this morning, to find that I don't see ...
8
votes
0answers
94 views

Top bar position problem in Internet Explorer

The top bar seem to behave strangely on Internet Explorer 11. I got that display; While on Firefox it look good; In case it help to diagnose, it's from a Windows 10 laptop with a 1366 x 766 ...
16
votes
3answers
1k views

Dreaded error: “Stack Overflow requires external JavaScript from another domain, which is blocked or failed to load”

I'm a huge fan of SO and also a IE user. I cannot use Firefox or Chrome because of company policy. So I get the dreaded error above. Based on other posts of SO I have tried the following: Typing the ...
2
votes
0answers
67 views

“Post Your Answer” button is prefixed by bullet points at runtime [duplicate]

Possible Duplicate: Stackoverflow ie8 issue / bug? While posting answers (on stackoverflow, at least), I've noticed that the "Ask Your Question" gets prefixed by a bullet point (●). In fact, I've ...
5
votes
1answer
95 views

OpenID login page throws error

From today morning I can't login to Stack Overflow and other Stack Exchange sites. It throws an error. Also, the login page doesn't show any OpenID providers. I am using IE 8. I have tested this ...
1
vote
1answer
457 views

Stack Overflow and Code Review not displaying correctly

For some reason only Meta SE is displaying correctly in my Internet browsers. Screenshot of Stack Overflow: The same occurs with Code Review, Music Practice and Theory and Super User. I ...
13
votes
3answers
325 views

“Add comment” button no longer working on any Stack Exchange site for Internet Explorer 8

Today at 12:30 PM CST, the "add comment" button stopped working on any Stack Exchange site for Internet Explorer 8. It cites a javascript error. (Edit: I'm not using Compatibility Mode, and ...
5
votes
0answers
91 views

Bug when editing comments

When I add a comment and after that I edit it, the cursor goes to the upper left corner of the first comment and the page is not longer usable: I am using Internet Explorer. The same problem I can ...
22
votes
6answers
5k views

Pasting code from Stack Overflow to Notepad loses line breaks using Internet Explorer?

Whenever I copy code from a Stack Overflow post and try to paste it into Visual Studio or Notepad, all the carriage returns are lost and I have to go through and fix everything. Is there a proper way ...
1
vote
1answer
53 views

Lines are showing up through badge displays on Meta.SE profiles [duplicate]

I noticed that there's a small black line through the bronze badge display on my Meta.SE profile, as shown here: I've also seen it on Shog9's profile. It's on some, but not others. On another ...
11
votes
1answer
133 views

Edit Comment link breaks when I edit a comment and then press [enter] to save

Confirmed in IE9 (latest version). When I press the <enter> key after editing comment, clicking on the comment's edit link again does nothing.* I have to refresh the page to get the edit link ...
15
votes
3answers
537 views

Commenting switches Internet Explorer 8 to Compatibility Mode

Once in compatibility mode, pressing Enter to add comments no longer works. So there is something wonky going on with the scripts (happened on a recent change set that was rolled out?)
2
votes
0answers
67 views

Unable to log into Stack Exchange using Google account on Windows Phone

I tried to login into webmasters.stackexchange.com through my Google account, but I was unable to do so. When I clicked the "Log in using Google" option, nothing happened and I remained on the same ...
8
votes
2answers
156 views

Questions are misaligned when I visit a question from a comment link

This one's a bit weird. Any time I view a question through a direct link to one of its comments (Whether through an inbox notification, an outside link, or just clicking the time on a comment on a ...
5
votes
0answers
153 views

The favicon is gone on SO in the review queue and on the users page [closed]

As soon as I enter a Review Queue from the Review page the favicon doesn't get served the first time. On the Answer tab on my user page the fav-icon disappears after hitting the sort buttons for the ...
5
votes
0answers
46 views

Text chopped off in IE 11 when clicking a direct comment link [duplicate]

I like the new meta stack design. But some of the text is getting chopped off in IE 11. Refresh didn't appear to help. Edit trying to help with recreating it: When someone comments on my ...
16
votes
1answer
826 views

Code that is too long to display on a single line creates a massive vertical code block

If you write some code on one line which is too long for the code block to display in one, it usually, if I remember correctly, would just add a scroll bar to the bottom. Seemingly this has changed as ...
19
votes
3answers
2k views

Prettified code copied in Internet Explorer pastes without line breaks

When you copy a block of "pretty printed" code in Internet Explorer 8 and paste it in notepad, all text appears on one line. See for example: Hello This is some code This is the third line of the ...
1
vote
3answers
121 views

Editor cursor positioning bug

I've noticed a recent change (I think) in the way the editor behaves, for me at least. There seems to be some delay after I hit the enter key before I can move the cursor back to the end of the ...
6
votes
5answers
203 views

Tag suggestion only works for the first tag

I don't know why, but the last few days I haven't gotten any tag suggestions other than for the first one I type in. I have had to write one, cut it out, write another, paste the other one in, cut bot ...
7
votes
1answer
271 views

Apparent recent change introduced an invalid character?

I'm stuck with Internet Explorer, so this matters to me. It appears to me that there's been a recent change to Stack Overflow which introduced the error below. The symptoms I see are that I can ...
1
vote
3answers
4k views

Google Analytics javascript loading problem - '_gat' is undefined

Running IE8. I see, in Fiddler, the ga.js script being loaded, but still '_gat' is undefined. I recently reset the browser per: http://social.answers.microsoft.com/Forums/en-US/InternetExplorer/...
-9
votes
1answer
254 views

No username password text box in Internet explorer 6.0.2 [duplicate]

I used to access StackOverflow with Google Chrome but unfortunately today I am trying to login from IE 6.0.2 but when Click on "Login" link I am redirected to "Login page" but there is no "username" ...
15
votes
3answers
1k views

Can no longer enter comments on Stack Overflow with IE8, IE9, IE10

Starting about an hour ago: on Stack Overflow I can no longer enter comments (clicking add/show 4 more comments does nothing) and I can no longer get the Help menu to display (e.g., get to Meta). I'...
1
vote
0answers
33 views

Links to 'Add Comment', 'Add/Show more', View Message Box not working [duplicate]

Update # 2: Is it me? (Yes, it is. I just fired up my laptop and I don't have this issue, so it's something new with my desktop!) Running Vista, IE9, no software changes since a couple of Microsoft ....
2
votes
0answers
227 views

Site trouble running IE11

I am not sure if this meta is the right place for a software concern but the FAQ's said that bug reports can go here. I often visit using IE 11 (on a Surface running Windows 8.1). In IE, I can't ...
2
votes
0answers
143 views

Profile Reputation Graph Bug in IE 10

As the title says, there seems to be a bug in the profile reputation graph. This is in regards to the lower of the two graphs, and happens in IE 10. The bug is that I am unable to change the range ...
-11
votes
3answers
132 views

mentioning IE version should be made mandatory when asking an IE related issue

Would it be possible to at least encourage users to add the version of IE they are using when asking an IE related question? There are so many issues that are version specific in Internet Explorer. ...
3
votes
1answer
94 views

Username display - Bug with Chrome and IE

So I get that Dave Newton used a special font for his username: It seems to have no problem with firefox, but on Chrome and Explorer when he answers or ask a question (not on his user page though), ...
6
votes
1answer
185 views

Cannot find link to my user page on DBA Stack Exchange

I am using Internet Explorer 8 and I have some accounts on Stack Exchange. On Math.SE on top of the page there are some drop down boxes and the links to my account and to chat, meta, about and faq ...
7
votes
0answers
145 views

The “delete” feature isn't working on my account on IE and Firefox browsers

The How do I delete my account faq points out that this link: is available to folk who haven't asked a question and who have at most one contribution. As you can see, I have the link, and when I ...
2
votes
2answers
164 views

Strange behavior of reopen review window: stuck in “side-by-side markdown” view

I am experiencing a strange behavior: In reopen review, when I explore the "revision" tab, I am stuck in "side-by-side markdown" format, and cannot change to any other format (i.e., not to "side-by-...
8
votes
0answers
122 views

Stack Exchange adds trailing # to URLs

When going to a Stack Exchange user profile (http://stackexchange.com/users/userID/username), and you click All Sites, it leads to http://stackexchange.com/sites#. I see a trailing # in the URL. So, ...
3
votes
0answers
75 views

Review buttons `Close' etc do not work with IE8 - workaround

I reported this by email to team@stackexchange.com, and they referred me back here. I am using IE8, which though no longer supported should, according to team@stackexchange.com still work wrt the ...
0
votes
2answers
122 views

Constant length code snippets

I have noticed that when we use code markups, the code gets re-formatted and syntax-highlighted; but if a block of code of say, 100 lines, is posted, all the lines are visible. Instead, what about ...
1
vote
2answers
317 views

Login by Google OpenID fails in FF 4.0.1 with an HTTP 403 error

I cannot log in to StackExchange.com or Cooking.StackExchange.com. I tried Cooking first, using this URL: https://accounts.google.com/o/openid2/auth?st=mtiB2tjDvVF7_xptMKkQ&from_login=1&hl=...
0
votes
1answer
52 views

IE9 Questions page user reputation does not display correctly

When looking at the StackOverflow questions on the question page in IE9, this is how the user reputation is displayed (This works fine in Firefox):
17
votes
1answer
3k views

JavaScript on whole site is broken in IE (9 or less) because of stub.js

Using IE 9 or less, I'm getting a JS error "Object is required" on line 1, position 137 in stub.js. The script stops and the StackExchange object does not get initialized, so later there are "Object ...