Questions tagged [internet-explorer]

Questions about site's functionality issues (bugs, incompatibilities, feature requests) in Internet Explorer.

12 questions with no upvoted or accepted answers
Filter by
Sorted by
Tagged with
8
votes
0answers
95 views

Top bar position problem in Internet Explorer

The top bar seem to behave strangely on Internet Explorer 11. I got that display; While on Firefox it look good; In case it help to diagnose, it's from a Windows 10 laptop with a 1366 x 766 ...
8
votes
0answers
122 views

Stack Exchange adds trailing # to URLs

When going to a Stack Exchange user profile (http://stackexchange.com/users/userID/username), and you click All Sites, it leads to http://stackexchange.com/sites#. I see a trailing # in the URL. So, ...
7
votes
0answers
147 views

The “delete” feature isn't working on my account on IE and Firefox browsers

The How do I delete my account faq points out that this link: is available to folk who haven't asked a question and who have at most one contribution. As you can see, I have the link, and when I ...
5
votes
0answers
91 views

Bug when editing comments

When I add a comment and after that I edit it, the cursor goes to the upper left corner of the first comment and the page is not longer usable: I am using Internet Explorer. The same problem I can ...
3
votes
0answers
59 views

Meta logo appears too high in Internet Explorer 11

On Internet Explorer 11, the "Meta" logo in the top appears too high: On Microsoft Edge, it renders correctly: It used to render correctly in IE; what's changed?
3
votes
0answers
75 views

Review buttons `Close' etc do not work with IE8 - workaround

I reported this by email to team@stackexchange.com, and they referred me back here. I am using IE8, which though no longer supported should, according to team@stackexchange.com still work wrt the ...
2
votes
0answers
67 views

Unable to log into Stack Exchange using Google account on Windows Phone

I tried to login into webmasters.stackexchange.com through my Google account, but I was unable to do so. When I clicked the "Log in using Google" option, nothing happened and I remained on the same ...
2
votes
0answers
231 views

Site trouble running IE11

I am not sure if this meta is the right place for a software concern but the FAQ's said that bug reports can go here. I often visit using IE 11 (on a Surface running Windows 8.1). In IE, I can't ...
2
votes
0answers
144 views

Profile Reputation Graph Bug in IE 10

As the title says, there seems to be a bug in the profile reputation graph. This is in regards to the lower of the two graphs, and happens in IE 10. The bug is that I am unable to change the range ...
2
votes
0answers
107 views

Bug navigating question/answer list in profile returns to page 1

When viewing the list of questions (or answers) in my profile, I click a question (or answer) to read. When I want to go back to the list, I navigate "back". This returns me to the first page of the ...
1
vote
0answers
81 views

Cannot upload images from web links in Internet Explorer 11; buttons cut off

In Internet Explorer 11, with the new image upload UI, it's not possible for users to upload images from web links. There is a known focus bug where one has to click in the white space outside the ...
-2
votes
1answer
143 views

A certain meta page does not open right in IE

Try to open this page in IE (8 and 9 have been tested) [works fine in compat mode] Null bytes accepted as part of text (not really) Only the title seems to load. Is it because of my RTL characters? ...