7

I just saw this question on the Real Time Network Questions:

enter image description here

But the favicon of Chemistry is not it's beta icon, it has a graduated design:

enter image description here

It got this design 2 days ago, according to Area 51, but that seems a little while for it to be caching...

It also isn't updated on Area51:

enter image description here

  • 2
    cdn.sstatic.net/chemistry/img/favicon.ico is still showing the old beta icon for me even after a hard refresh and viewing in a different browser that I never visited the site from. – ChrisF May 16 '15 at 12:15
  • So it seems it needs updating there. – Tim May 16 '15 at 12:16
  • I am seeing the new Chemistry favicon now, and I saw it earlier today, probably 2 to 3 hours ago. Either it addressed after you posted it or it is localized in some fashion – psubsee2003 May 16 '15 at 15:47
  • @psubsee2003 I'm still seeing the old one on the CDN – Tim May 16 '15 at 19:54
  • The site waited 3 years for graduation; give the icon 3 weeks to propagate in all the places. Or 6... or 8. – user259867 May 16 '15 at 19:56
  • @Yes it just seems to be a while... And even on my no-history-no-cookies browser, it's still the beta icon – Tim May 16 '15 at 19:58
4

I'd tag this if I could. :)

The CDN caches pretty aggressively and we normally just let it do its thing for favicons in a few places.

  • When should we get it in the UK? Is it days or weeks? – Tim May 17 '15 at 7:56
  • 1
    @Tim A few days. – Adam Lear May 17 '15 at 8:13
5

Must be a localized issue as I have no issue seeing it on the Stack Exchange question list and on the hot question side-bar.

In fact, I first noticed the new favicon on the hot question side-bar before I even saw this question (about 12:30 UTC today).

enter image description here

enter image description here

And the CDN is showing the correct favicon as well.

enter image description here

Given you and ChrisF's respective profiles identify you as residents of the United Kingdom, that seems to fit with the idea of a localized issue. I am in the northeast United States and it works for me. Via proxy, you, in fact, confirmed that it was working in other regions.

I know it has been 2 days since the new design went public, but I would wait it out a little longer. Obviously the update has reached some people, but it might just be slow in propagating.

  • Still not getting it, but at least it's updating. – Tim May 16 '15 at 20:37
  • @Tim I noticed both you and ChrisF, who commented initially, are in the UK. Might be a connection there. I am in the US. – psubsee2003 May 16 '15 at 20:39
  • 1
    Sound like it... Let me try a proxy. Yeah proxy sees it. Just updating. – Tim May 16 '15 at 20:39

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .