19

A while back I answered this question and used the official Stack Overflow image uploader:

Using ServerManager to create Application within Application

I just noticed that some of the images I had in my answer seem to be no longer available from imgur and look like this:

enter image description here

These images use the original i.imgur.com url.

Update:

Just found this:

Any details about stack.imgur.com?

There's also this post where Jeff also says to use i.stack.imgur.com:

The image you are requesting does not exist or is no longer available

This seems to work and the image I uploaded above uses i.stack.imgur.com.

  • That is strange. I see it too. Can you replace it with stack.imgur.com instead of i? – Brian Jun 13 '11 at 20:27
  • 2
    I've just updated the answer replacing i.imgur with stack.imgur and that seems to have done the trick. Perhaps a general trawl the database is called for. – ChrisF Jun 13 '11 at 20:30
  • There is a report about this on the TeX meta: meta.tex.stackexchange.com/questions/1409/… – Mad Scientist Jun 13 '11 at 20:31
  • @chrisf - yeah I just did that too :). Phew! – Kev Jun 13 '11 at 20:31
  • Possibly related to meta.stackexchange.com/questions/94959/… – squillman Jun 13 '11 at 20:37
  • @squillman no, that image is from twitpic. – Sathyajith Bhat Jun 14 '11 at 4:58
  • 3
    @ChrisF that might not be a wise thing - I've been using imgur before Stack Exchange brought in the image uploader - updating i.imgur to stack.imgur might result in images uploaded to imgur before introduction of Stack Exchange's image uploader to go dead. Do correct me if I'm wrong – Sathyajith Bhat Jun 14 '11 at 5:39
  • Another user on EE complained about a missing image, but I could still see it. I assumed that I just had it in my cache, so I saved and downloaded it, then re-uploaded it. Conclusion: It bugs out for some users for some pictures, but isn't universal. Steps to reproduce unknown. – Kevin Vermeer Jun 14 '11 at 15:57
12

I have noticed the same thing. It started some time yesterday.

The workaround seems to be to replace

i.imgur.com

by

i.stack.imgur.com

I would fix the images in that question of yours, but I'm scared of heights!

0

Are you behind a proxy / firewall / web filter? If so, they could be blocking imgur.com.

  • No firewalls. However see Pekka's answer. – Kev Jun 13 '11 at 20:32

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .