8

I subscribe to the weekly newsletter on several sites, including here on Meta.SE. My Meta newsletter always comes on the same day as two others, so when I got the other two today but not this one, I went digging. Apparently I didn't get it last week either, but didn't notice then. It's not in my spam trap.

I then went to the subscriptions page on my network profile and found that my Meta subscription was missing. I've now resubscribed, but how did I become unsubscribed in the first place?

5
  • Bet it's related to the ssl switch. My subscription is also gone. Mar 16, 2017 at 22:16
  • I almost ended this with "should I blame HTTPS?", but I don't quite see how it'd be connected. Thanks for the info that it's not just me, though -- that does sound like a bug, then. Mar 16, 2017 at 22:16
  • Can't really know, but I doubt it is a coincidence, as MSE is the only site that went into full HTTPS support, as whole. Mar 16, 2017 at 22:18
  • First-world problem: after resubscribibg, my newsletters are going to come on the wrong day. (I'll get over it; I just didn't know that varied on a single site. ) Mar 16, 2017 at 23:01
  • Can we update shouldiblamecaching.com to say "No, it's probably just https"?
    – Bart
    Mar 17, 2017 at 9:46

1 Answer 1

5

I am pushing a fix for old subscriptions right now, and will fix up anyone who subscribed between the migration and now shortly afterwards.

Due to an old system I haven't quite killed yet (working on it), there was duplication on the SE.com site, and Newsletters were defaulting to the newer site entry, not finding your old subscription.

Subscriptions are now synced up and I'll be correcting TagSets (Question Filters) next.

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .